Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös programot szerveztünk, erre csak úgy bejelentette, hogy elhívta az apját. Miért csinálja ezt mindig?
4 éve vagyunk együtt, de ha belegondolok még soha nem mentünk el zökkenőmentesen moziba. Csomószor volt, hogy elhívtam, hogy fizetek akár én mindent, csak menjünk már el valahová, nézzünk megy egy filmet kettesben. A legtöbbször a mozi napján vagy egy nappal előtte közölte a barátom, hogy hát elhívta még az öccsét, vagy az én öcsémet. Persze nem örültem, de nem vagyok bunkó, jöjjenek. Még a sokadik alkalommal is belementem.
Aztán volt, hogy végre elmentünk kettesben, állunk a büfénél, és nézegetjük a díszpoharakat, amiket a filmhez lehet venni. Láttam, hogy tetszik neki, gondoltam akkor veszek egyet neki is és magamnak is. Megköszönte, aztán közölte, hogy "mennyire örülni fog az apja ennek a pohárnak".... (volt így már korábban pl pólókkal is...)
Aztán most újra bepróbálkoztam, hogy hátha most sikerül egyszer normálisan, nyugodtan, ketten programot szervezni, de tegnap egyszerűen közölte a barátom, hogy "ja amúgy elhívtam apám is".
Én nem akarok bunkó lenni senkivel, de mostmár kezdek nagyon kiborulni. Ráadásul az apja amúgy is nehéz eset.
Próbáltam már erélyesebben szólni, hogy elég mostmár ebből a hátam mögötti meghívogatásból, és egyszer egy normális programot akarok, de akkor persze megígéri, aztán azzal a lendülettel el is felejti..
Mit tegyek? Hagyjam az egészet, és járjak egyedül moziba, ha menni akarok? Már ezt is felvetettem neki, de akkor meg ezen hisztizett. Szóval fogalmam sincs, mit tegyek.
Köszi a válaszokat.
L20
Hány éves a szentem? :D
Amúgy nekem az a fura, hogy ezt 4 évig el tudtad viselni.
Nekem ez nem menne, tuti szakítanék.
Csak a mozival van így,vagy bármilyen más kettesben töltött tevékenységgel?
Nekem így elsőre az ugrott be,hogy a barátod kerüli az intimitást.
23 éves...
Más téren nincsen gond vele, csak néha túl "jószívű". Ha úgy gondolja, hogy valaki máskor nem jutna el, vagy nem futná rá, vagy csak nem menne egyedül, akkor gondolkodás nélkül meghívja velünk..
Az a baj, hogy nemnagyon vannak már közös programjaink kettesben. Talán a bevásárlás, vagy itthon film nézés.. esetleg hetente-kéthetente egyszer elvisszük a kutyát a dunára.
Szexelni azért kettesben szoktatok?
Ez durva, hosszú házasságban élek, de én ezt nem bírnám.
Az én párom is nagyon jó szívű, ez kezdetben imponált, de azóta rájöttem, ha én vagyok a párja, akkor a kispadról nézhetem, ahogy másokkal jót tesz...
Úgyhogy mostmár inkább idegesítő a fene jó szíve, mert én nem kapok belőle semmit, mert az összes idejében önjelölt Jézus.
Ertem en a szandekot, de ez az a fajta joszivuseg, ami hamar baleksagba fog atmenni, amit mar nem toleralnek. Mondjuk en mar ezt sem toleraltam volna 4 evig.
20/L
Amikor hozzád hasonló emberek kérdéseit olvasom, egy-egy pillanatra elhiszem, hogy még nekem is lehet tartós, komoly kapcsolatom egyszer, mert fele ennyire súlyos bajok sincsenek velem, mint például a te pároddal. :D
De tényleg, hogy bírod elviselni az intimitás teljes hiányát, amikor annak a kapcsolat szerves részének kellene lennie? Szerintem a barátod nem szerelmes. Mert különben igényelné a kettesben töltött időket, nem is keveset. Lépj túl rajta, nem tőle fogod megkapni, amire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!