Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 kis fejlemény. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 kis fejlemény. Miért mondhatta ezt? Akkor most mi van? Egy korábbi kérdés.

Figyelt kérdés
irtam ma neki, h miért volt rossz kedve, és h mi nem tetszett neki rajtam. és irta, h az, h nem szereti, ha más pasik megbámulnak. pedig előtte volt 1 haverja, aki azzal tömte a fejét, h milyen ronda vok, stb. lehet, h ezért is ismerkedett más csajokkal. amikor meg bevetem magam, megmutatom, h azannyamindeninekije.. én is vok olyan jó, mint a többi, az nem tetszik neki.
2010. ápr. 11. 21:41
 1/5 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 11. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem ,hogy a haverjai hatására ismerkedett más csajokkal...Lehet,hogy már nem biztos a kapcsolatotokban : téged is akar, de csajozna is.

Téged sok ok miatt akarhat :1. szeret 2. megszokás, biztos pont 3.nehogy más pasié legyél

A buliban féltékeny volt, nem tetszik neki, hogy más pasiknak is vonzó vagy.

Biztosan tudod,hogy az a haverja ezt mondta rád? Mert ha nem : az is lehet,hogy pont annak a haverjának tetszel és így akarja leszerelni a pasit.

2010. ápr. 11. 22:46
 3/5 A kérdező kommentje:
ja, tuti, h az a haverja mondott neki ilyeneket. mert ő olyan k.rvázós tipus, és őt is erre akarta rávenni. már a kapcs. elején, legalábbis fél év után volt az 1. olyan ismerkedésjellegű dolga, de azt még elnéztem. nem volt megcsalás. csak hat, tudod.. S: irj még, majd. ha van kedved.
2010. ápr. 11. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

a haverokra szerintem nem lehet fogni a csajozást.régebben én is csúnyán néztem a pasim 1-2 haverjára (mondván belevitték a bulizásba,piálásba, biztos a nőzésbe is).de mindig -utólag- kiderült, h a pasi is rendesen benne volt a dologban,nem kellett kényszeríteni.amit egy pasi nem akar,azt nem fogja megcsinálni.ha van egy szuper barátnője,akkor miért kellene neki más csaj(ráadásul sokkal bénább)?

vigyázz a pasidra,mert a pasimmal is hasonló dolgok miatt szakítottunk először.de én hibáztam el azzal,hogy sok mindent elnéztem neki(h ne én legyek a házisárkány és ne hagyjon el).nővérem kiveri a balhét,feltételeket szab a pasijának,ha valami nem tetszik és működik, a pasi fut utána.amikor újra kezdtük a pasimmal,akkor nem voltam többé elnéző.megmondtam mi nem tetszik és mehet, ha nem változtat.már 1 év telt el a kibékülés óta és így sokkal jobb.ő is mondta,h sokkal jobban tetszem neki most,mint régebben,amikor mindent elnéztem.szóval ha valami nem tetszik,akkor merj szólni;érezze h vannak következményei a hül.eségeinek.

2010. ápr. 12. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:
ha meg megszabok neki dolgokat, akkor ő " korlátozva érzi magát ". legalábbis ezt mondta, még a kapcs. legelején.. pedig ő akart velem kibékülni, mondván, h szeret. sőt, komolyra is tervezte. és sztem is benne volt ő is a dologban.. pl. kommentárt irni ismeretlen csajoknak, 1 közösségi oldalon. :S ekkor eljutottam addig, h lett 1 hét szünet. de nem tudtam vele szakitani. de ekkor lement minden oldalról, és jóformán könyörgött.. aztan amikor megint eljött hozzám, én rámásztam, és még neki állt feljebb, h nekem csak hianyom volt. ami igaz is, de nehogy már olyan szituációban ő szabjon feltételeket.
2010. ápr. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!