Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a jelei ha tetszek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei ha tetszek egy fiúnak? Tudom, hogy már volt ilyen kérdés, de nekem ez a megérzős dolog nem megy.

Figyelt kérdés
Légyszi olyan jeleket mondjatok amik élettapasztalatból származnak,mert ezzel az érzem,hogy tetszem neki dologgal nagyon megjártam,már egyszer!Segítsetek légyszi!
2011. nov. 19. 20:09
 1/5 wiWell ***** válasza:
Ha másodszor is randira hív akkor szinte biztos, hogy tetszel neki. Ha nem érzed, valószínuleg túl fiatal vagy a kapcsolathoz, sokkal kiszámíthatatlanabb dolgokat kell majd megérezned, ha majd egyutt lesztek.
2011. nov. 19. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

hát az én tapasztalatom az volt, hogy a srác mindig ölelgetett. ( Bár ö azt mondta, h ez náluk szokás. És másokat is ölelgetett. De engem különösen mindig. Bár nekem fel sem tűnt mindaddig míg a barátnőm fel nem vetette azt, hogy "figyelj, lehet, hogy bejössz neki, nem?" ) Persze, közben volt barátnője, de nálam nem mert próbálkozni, mert eléggé erős egyéniség vagyok és erős kisugárzásom van. Bár egyszer mondta is , hogy ( nem emlékszem az elejére ) ".... gyerekeik lesznek ez az élet rendje..." És akkor mondtam neki, h nem akarok tőle semmit. De azt végül összejöttünk. Jó nagy barom voltam. Megcsalt. De ahogy elnézem még mindig nincs túl rajtam és olyan a mostani barátnőjével mintha csak barátok lennének . ( szóval idióta volt, pedig tényleg én voltam élete szerelme. ) Szóval a lényeg ott van az elején :)

Most én is ebben a fázisban vagyok :P Én eddig azt tapasztaltam, hogy sokat szemezik velem. Megszólítani nem mert. Bár érdekes figura, mert első ránézésre azt mondanám, hogy félénk. De még is olyan kitartóan szemezik, hogy az valami hihetetlen. Ott álltam egyedül pár centire előttem sétált el ( Nagyon durva volt, hogy még a lélegzetem is elállt. )Meg ami nagyon feltűnő volt nekem, hogy minden lánnyal elvan kivéve velem. Ott állt mellettem és nem is szólt hozzám. Na ezt megelégeltem és én szólítottam meg. Most várom a továbbiakat:)

Amúgy a megérzés is lehet rossz. Ex-el is így voltam. Volt egy pillanat, hogy igen ő kell. Azt jól megszívtam. .... De ezzel a sráccal.. megláttam , mondtam is hogy jól néz ki... Majd mikor először kerültünk egymással szembe, jól egymásra meredtünk... :D

Szóval szemezgess!:D

Remélem tudtam segíteni:)

2011. nov. 19. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. nov. 19. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

szemezgess... low level...

talán a: beszélgess vele ... és ki fog derülni.

2012. ápr. 14. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

előző kommentelő:

szemezgetéssel semmi baj nincs, jó müködik egy olyan 10-20 másodpercig, napi 2-3 alkalommal... de hogyan tovább?... ne várjuk már hogy mindig egy fiu kezdeményezzen már , ebbe a "férfias" világba... ha tetszik valaki, ha fiu vagyok ha lány minimum hogy beszélgetést kezdeményezek... :)

2012. ápr. 14. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!