Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt más is, akinek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akinek nagyon horkol a párja? Ti mit csináltok? Ramehet erre egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Az enyém borzasztoan, eljutottunk oda, hogy fuldugoval, párnával a fejemen sem tudok mellette aludni. Mostanában kimegyek a nappaliba aludni, mert különben ha alszom is kicsit, azt sem jól és képtelen vagyok kipihenni magam,de megsertodik, hogy nem vele alszom. Ha felveszem és lejatszom neki, hogy milyen iszonyúan horkol, akkor is meg van sértve.
2016. jún. 3. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
Az en ferjem iszonyuan horkol, raadasul a szajaval ezt a "phuuuuu pityiphuuuuu" hangot adja ki kozben, ilyenkor van az h befogom az orrat es amikor egy oraval kesobb megint rakezd akkor mar alszom:-)))))
2016. jún. 3. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
82%

Előbb ment ra masra, de tény, h segített a döntésben, h "...és még aludni sem tudtam miatta". Három ilyen pasi is volt az életemben, egyik sem hitte el, hogy ő horkol, úgy sem, hogy felvettük. Konkrétan az egyiknél egyszer úgy ébredtem fel, hogy a horkolását beleálmodtam az álmomba, mint egy oroszlánüvöltést, és azt álmodtam, hogy megtámadtak. Arra keltem fel, hogy ő is felkelt arra, hogy én rugdosom és "lelökdösöm az ágyról".

Mindháromnak mondtam, h menjenek el orvoshoz meg alváscentrumba v hasonló helyre, mindent kikerestem, de hajthatatlanok. Őket nem zavarja. Az egészségügyi tényezők sem hatották meg őket. Ők jól alszanak és én vagyok a hülye, mert ez engem zavar. Inkább aludjak és akkor nem fog zavarni... Jah....

2016. jún. 3. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Én iszonyúan tudok horkolni, de nagyon szeretem a párom és ezért tenni is akartam a horkolás ellen, bár ő - hasonlóan, mint aki korábban itt írta - bevackolödik a karjaim közé, és reggel ébredve nem emlékszik, hogy horkoltam volna, végül én elmentem az Alvascentrumba és azóta nem horkolok, de igaz, hogy ezt nem mindenki teszi meg a párjáért, ha nem, akkor ébreszd rá a párodat, hogy magáért is megtehetné, mert lehet, hogy csak tényleg egy kisebb orrsövény rendellenesség van, de az is lehet, hogy - mint nálam - egy súlyos apnoe van a háttérben, ami tulajdonképpen elég gyorsan halálossá is válhat, de addig is magas vérnyomást (nekem 235/100 volt), szív bal kamra megnagyobbodást okoz. A külön szoba pótcselekvés, hosszú távon elhidegüléshez vezet, hasonlóan ahhoz, hogy van aki azt tanácsolja, hogy feküdj le hamarabb, hogy már aludj, mikor a párod lefekszik, de hát ez nagyon életszerűtlen, éppen ezért kivitelezhetetlen. Egyszerűen érthetetlen a 21. században, hogy vannak még- de persze tudom, hogy vannak - olyan élőlények, akik ennyire semmibe veszik a másikat, de közben hatalmas elvárásaik vannak, és mivel az együttalvás két emberes(általában), csak erről beszélek, sokkal kevesebb nő horkol, de ők biztos, hogy keresnek orvosi segítséget, csak a férfiak lehetnek ennyire önzők. 59/f
2016. jún. 3. 20:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat :) ma azt hiszem sikerült megbeszélni egy kivizsgálást. Aki azt írta, hogy ilyen hulyesegre ramehet a kapcsolat, az biztos nem élte még ezt át, hogy hónapok-evek óta kialvatlan és minden napját megkeseriti ez az 'apróság'... Tudod milyen minden áldott reggel úgy felkelni, hogy alig tudod magad kivonszolni az ágyból és úgy vegigcsinalni minden napot? Persze hogy ne aludjak el munka közben literszamra iszom kávét, fáradt, nyűgös, figyelmetlen, stresszes vagyok folyamatosan. Én is aggódom az egészsége miatt itt, ugyanis elég furcsa dolgokat is csinál és rendellenes hangokat ad ki álmában. Egyébként viszonylag jól toleralom a zajt, ha füvet nyílnak az ablak alatt, amellett simán tudok aludni, de ez a hangerő amivel gyakran horkol egész egyszerűen leírhatatlan. És igen, én is amiatt aggódom, hogy már többet alszunk külön, mint együtt, így egyre kevesebb az osszebujas.

Utolsó, meg kerdezhetem, hogy nálad mi volt a megoldás? Műtét vagy valami gép?

2016. jún. 4. 01:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja azt gondolom mondanom sem kell, hogy mindent kiprobaltunk, tapaszt, bizbaszt, spray-t, minden fuldugot minden árkategóriában, minden poziturat, bokodest, suttogast, rugdosast, szűzlánykönnyet telihold napján pirkadatkor, de semmitől se lett jobb.
2016. jún. 4. 01:42
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is horkol a ferjem. Amiota lisztmentes etrenden vagyok, azota azonnal el tudok melyen aludni, fel se lehet razni. Meg a hangosan mellettem ugatu kutyamra se ebredek fel. 5-6 orakat alszom .
2016. jún. 4. 07:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha már tényleg mindent kipróbáltatok akkor műtét kellene szerintem. A jelenlegi párom nem horkol szerencsére, max ha a hátán fekszik, de akkor azonnal felkeltem és oldalra fordul. Viszont a volt párom... iszonyatosan nyomta..sztem két kezemen meg tudnám számolni hányszor aludtunk együtt 5 év alatt. Mindig külön szobában. Pedig szerettem volna mindig mellette aludni de nem jött össze.
2016. jún. 4. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!