Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt más is, akinek nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akinek nagyon horkol a párja? Ti mit csináltok? Ramehet erre egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
Az enyém borzasztoan, eljutottunk oda, hogy fuldugoval, párnával a fejemen sem tudok mellette aludni. Mostanában kimegyek a nappaliba aludni, mert különben ha alszom is kicsit, azt sem jól és képtelen vagyok kipihenni magam,de megsertodik, hogy nem vele alszom. Ha felveszem és lejatszom neki, hogy milyen iszonyúan horkol, akkor is meg van sértve.
2016. jún. 3. 13:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Van! Sok pár küszködik evvel a problémával, és ezek szerint az is jellemző, hogy a horkoló fél érzi magát sértve. Lehet kapni tapaszt, az jó, de elég drága. Az én párom már nem reagál semmire, ütés-vágás :D egy megoldás lenne, külön hálószoba, sajnos nálunk nem megoldható.
2016. jún. 3. 14:06
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Azért ez elég gyakran egészségügyi probléma, elsősorban kivizsgáltatnia kéne magát... de igen, vannak ilyen lehetőségek is, mint a tapasz.

Az én párom is horkol, de csak ha a hátán fekszik, olyankor meglököm, hogy forduljon már az oldalára, és bocsánatot kérve megteszi :D. De ez szerencsésebb helyzet. Szerintem egy kivizsgálást akár meg is érne.

2016. jún. 3. 14:11
 3/17 anonim ***** válasza:
30%

Az én párom is horkol, csak nem akarom őt megbántani :D Idővel szerintem nálam is befog telni a pohár, de talán akkor sem fogom a tudtára adni.

Ezt mindenkinek saját magának kellene észrevennie. Majd eljut neki, ha tudtára adom, mennyire "hatalmasak" az igényeim.

2016. jún. 3. 14:58
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Mi két külön szobában alszunk évek óta.

Horkolás, eltérő tévézési szokások és lefekvési idő miatt.

2016. jún. 3. 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

Én amikor alszom, akkor valahogy nem tűnik fel. Volt már, hogy társasággal egy házban aludtunk, de páronként külön-külön szobákban, és voltak, akik másnap kialvatlanul, morcosan jöttek, hogy de két zárt ajtón és egy folyosón (egymással szemben voltak a szobák) keresztül is annyira durván horkolt a párom, hogy nem lehetett tőle aludni. Én meg hozzábújva, öntudatlanul, édesdeden szundiztam, kipihenten és szerelmesen ébredve reggel :D

Nálunk nem fog erre rámenni a kapcsolat. Valóban nehezebben alszom el, ha már ő alszik és horkol, de szerencsére ez ritka, általában én megyek előbb aludni.

Szerintem viszont nem sokat tudsz tenni. Menjen el orvoshoz, simán lehet, hogy egy műtéttel (vagy fogyással- páromnál a +20 kg volt az, ami rásegített a horkolásra úgy igazán) megoldható a gond. Vagy igen, vannak a tapaszok, külön hálószoba.

Az nem jó jel, hogy megsértődik ezen. Te nem alszod ki magad miatta, hogyhogy ő van ezen megsértődve? Próbálj meg nem vádlón beszélni vele, vagy ébreszd fel mindig, amikor horkant egy nagyot, és felriadsz, vagy valami. Érezze, milyen rossz neked, hátha motiválja a nyitott hozzáállásra.

2016. jún. 3. 15:23
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

#3 "Ezt mindenkinek saját magának kellene észrevennie. "

És mégis hogy vegye észre alvás közben??? Több mint való nem is tud róla!

2016. jún. 3. 15:28
 7/17 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a füldugó elegendő. Csak néha hallatszik át, ha nagyon rázendít, de olyankor szólok, hogy forduljon el és egy "hümmmm, oksi" kíséretében elfordul :) A kutya sokkal hangosabban horkol, mint a férjem :D szerencsére mellettem alszik a földön, így csak lenyúlok és megbökdösöm :) Egyébként vidd el fül-orr-gégészetre, biztosan orrsövény ferdülése van és neki is jobb, ha helyre hozzák, mert a horkolás miatt nem pihentető neki sem az alvás, tehát ez az ő érdekeit is szolgálná.
2016. jún. 3. 15:31
 8/17 anonim ***** válasza:
61%

És mi van olyankor, ha minden testhelyzetben horkol? Orvoshoz menni nem akar. kényszeríteni nem lehet senkit.

Alapból rossz alvó vagyok, tehát nem megoldás az sem, hogy korábban feküdjek le. mert ha elalszom is , a horkolásra felébredek, visszaaludni nem tudok.

2016. jún. 3. 16:02
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

Allergiás és megfázási szezonban horkol, de akkor iszonyat hangosan. (bedugul az orra és indul a műsor) Igazából ha hamarabb alszom el vagy vele egyidőben mire rákezdene a horkolásra már mélyen alszom így kipihenten ébredek. Viszont ha később megyek aludni, akkor fordult már elő, hogy éjszaka többször felébredtem megbökdösni, de ért a szóból félálomban is és fordul. (a jobb oldalára fordulva nem horkol, de úgy nem tud egész éjszaka aludni) Viszont ha annyira későn megyek aludni mikor ő már horkol, akkor nagyon nehezen alszom el.

Mivel jó alvókám van (ha belehomorítok ágyút is lehetne sütögetni mellettem, erről vagyok híres, felújításokat aludtam át kamaszként nyaranta), így engem nem zavar. De ha változnának az alvási szokásaim lehet találnunk kellene erre valami megoldást. Akár a külön hálószobát, mert éjszaka amúgyse ölelgetjük egymást. Elalvás előtt meg ébredés után reggel bújunk össze, mert amúgy mocorog mindkettőnk álmában (és hála az égnek jó széles ágyunk van így elférünk).

2016. jún. 3. 16:11
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Nahat persze mar minden kis hulyesegre ramehet a kapcsolat :P Enyem is horkol neha,meglokom egy kicsit es megfordul akkor mar nem.Am meg mar kezdem is megszokni :))
2016. jún. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!