Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
1éve vagyunk egyutt a barátommal lassan. A kapcsolat elején (3.honapban) elmondta, hogy ot zavarja, ha lájkolok facebookon (fiukat). Gyerekesnek tartottam, nem is akartam rá figyelni, de egy hetig hisztizett erte, es mondtam hogy jo legyen. Végül is csak egy lajk, nem hianyzik az eletembol, es o alatamasztotta meg erveket gyujtott ossze, hogy miert rossz, ha lajkolok. A bekesseg kedveert engedtem. Aztan par honapra ra, eszrevettem hogy o folyamatosan lajkol, holott o azzal az indokkal jott, hogy serto, es hogy miert nezegetek mas fiukat meg hogy biztos tetszenek, mert az ember csak azert lajkol ugyebar.. Kerdore vontam, hogy ha o igy gondolja, akkor o miert lajkol. Aztan megegyeztunk, hogy akkor egyikunk se lajkol, a veszekedes elkerulese erdekeben (o lanyt nem, en fiut nem). Azota se tartja be, folyamatosan lajkolgat minden lanyt, holott miota o engem megkert hogy ne, azota egyszer se szegtem meg a szavam. Csak azert zavar, mert en betartottam az igeretenet, de o nem. Es hiaba szembesitem vele, nem erdekli. Abbahagyja, megigeri, es ujrakezdi. Ennyit erne az igerete? Vagy csak engem vesz ennyibe? Raadasul annyira beleverte a fejembe, hogy ez rossz dolog, hogy mar kezd picit zavarni. Pedig gyerekesnek tartom.
Mielott mondanatok, hogy gyerekesek vagyunk, csak gondoljatok bele az en helyzetembe, hogy en azert vagyok kiakadva, mert en betartottam az igeretemet, megertettem hogy rosszul esik neki, es o meg letojja, hogy nekem mi hogy esik, meg az igeretek..
18evesek vagyunk mindkettenamugy.
Legyszi csak normalis, hasznos valaszt irjatok.
Itt egy bizonyíték arra, hogy a férfiak mindig többnek gondolják magukat a nőknél, letagadhatják, ez a cselekedetekben úgyis megnyilvánul.
Rögtön is egy érv az állításomra:
Ha te nem teheted, ő miért teheti?
Igen, ez a "lájkos" cucc elég gyerekesnek fest, akár az életesemények posztolgatása is az. De ha itt tartunk, és belemélyülünk ebbe a problémába, az egésznek a forrása az, hogy az ő igényeit többnek tekinti, de lehet túl éretlen ezt még felfogni.
Különben sem értem, miért kell egy kapcsolatban más képét lájkolni? Hisz akkor a franc sem érdekel a páromon kívül.
19 voltam.
Nem néztem be. Csak abból indultam ki, amit kiírtál a kérdésben:
"Gyerekesnek tartottam, nem is akartam rá figyelni, de egy hetig hisztizett erte, es mondtam hogy jo legyen."
Ez egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő kapcsolata?
Nem. Ez a királynő meg az udvaronc kapcsolata.
Felnőtt férfi előadja a problémáját a felnőtt nőnek hétfő este, aznap megbeszélik. Amennyiben aznap nem jutnak semmire, a nő addig felfüggeszti a kérdéses tevékenységet, amíg nem jutnak közös megoldásra, mert fontos neki a párja, és nem akarja megbántani. Fordított helyzetben ugyanez.
Te meg ülsz a trónteremben, miközben ő a háttérben bukfencezik, és veti magát a trónszékednek néha, ha valami nem tetszik neki, de téged ez nem izgat, hisz úgyis csak egy "gyerekes" illetőnek tartod. De ez a játszmázás neki is megfelel, szóval összeilletek. ;)
Kicsit tulgondolod te ezt szerintem :D
Ez az ulok a tronterembe meg az udvaronc hasonlatot kicsit tulzasnak velem:) Egyaltalan nem vettem semmibe a paromat akkor sem, de a lajkolasos dolog gyerekes, akarhogyan is nezzuk. Es ha talan elmagyarazom neki, hogy ninvs oka feltekenykedni megerti, de nem ertette meg. Ez zajlott egy het alatt, es ez lett a megoldas. De nyilvan kussolva elveztem hogy o "bukfencezik" mert nem tetszik neki. :D es ez az egy het, ismetlem, nem arrol szolt, hogy en kozben is lajkoltam, hanem arrol hogy en is meggyozzem. De nem tudom te miert itt ragadtal le :D
Most tobb lettel hogy idekommenteltel :D
Sokat segitett.
Bocsi:))
Szerintem ez a kérdés a "tinitopikba" való, szóval menj innen a hülyeségeiddel!
Basszus, nem hiszem el, hogy lájkolásokról egyáltalán téma van, nemhogy még konkrét kérdést teszel fel.
Megáll az ész, mik vannak, nesze neked virtuális világ.
Menj ki a szabadba, szedjél pipacsot a pasiddal! :)
Mivan teged zsarolnak vagy fenyegetnek, hogy ide kommentelsz? :)
Nem szerettem volna megegyszer leirni, ahelyett hogy hasznavehetetlen tombolasodat gepeled, visszaolvashattal volna, es akkor most nem lennel hulye. Itt elsosorban arrol van szo, hogy nem tartott be egy igeretet, amit tolem elvart. Es EZ esik rosszul. Legyen egy kis eszed, lehetne mas is a szituacio, a lenyeg nem azon van. Gondoltam a tinik nem latnak a dolgok moge, de ugy nez ki te se nagyon:)
Koszi hogy irtal, tobbet nem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!