Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
1éve vagyunk egyutt a barátommal lassan. A kapcsolat elején (3.honapban) elmondta, hogy ot zavarja, ha lájkolok facebookon (fiukat). Gyerekesnek tartottam, nem is akartam rá figyelni, de egy hetig hisztizett erte, es mondtam hogy jo legyen. Végül is csak egy lajk, nem hianyzik az eletembol, es o alatamasztotta meg erveket gyujtott ossze, hogy miert rossz, ha lajkolok. A bekesseg kedveert engedtem. Aztan par honapra ra, eszrevettem hogy o folyamatosan lajkol, holott o azzal az indokkal jott, hogy serto, es hogy miert nezegetek mas fiukat meg hogy biztos tetszenek, mert az ember csak azert lajkol ugyebar.. Kerdore vontam, hogy ha o igy gondolja, akkor o miert lajkol. Aztan megegyeztunk, hogy akkor egyikunk se lajkol, a veszekedes elkerulese erdekeben (o lanyt nem, en fiut nem). Azota se tartja be, folyamatosan lajkolgat minden lanyt, holott miota o engem megkert hogy ne, azota egyszer se szegtem meg a szavam. Csak azert zavar, mert en betartottam az igeretenet, de o nem. Es hiaba szembesitem vele, nem erdekli. Abbahagyja, megigeri, es ujrakezdi. Ennyit erne az igerete? Vagy csak engem vesz ennyibe? Raadasul annyira beleverte a fejembe, hogy ez rossz dolog, hogy mar kezd picit zavarni. Pedig gyerekesnek tartom.
Mielott mondanatok, hogy gyerekesek vagyunk, csak gondoljatok bele az en helyzetembe, hogy en azert vagyok kiakadva, mert en betartottam az igeretemet, megertettem hogy rosszul esik neki, es o meg letojja, hogy nekem mi hogy esik, meg az igeretek..
18evesek vagyunk mindkettenamugy.
Legyszi csak normalis, hasznos valaszt irjatok.
egy idióta a barátod...
a "like" a tetszés kifejezése, ha nem likeol valamit/valakit attól még tetszhet neki...
meg ezek a hülyeségek, hogy te ne csináld, de ő csinálja...
vannak hülyék...
23F
Úristen, és mindezt a "felnőtt kapcdolatok" kategóriában...
Ne izgasd magad, nem lesz ez egy hosszútávú kapcsolat, kár bele energiát ölni!
Neharagudjatok, de itt nem a lajkokrok van szo elsosorban. Lehetne akar mas is a szituacio. A fokusz az igereten es annak be nem tartasan, valamint kovetelozesen van.
Es igen, naivan azt gondoltam hogy a felnott parkapcsolatok kategoriajaban kicsit kepesek a jelenlevok a dolgok moge latni, de tevedtem. Akinek nem inge ne vegye magara:)) egyebkent mentek a zold kezek
Igen tulajdonkeppen megerositest vartam csak. Ha valaki szerelmes, feltekeny vagy sertodott, nem mindig latja tisztan a dolgokat. De egy elnyomo kapcsolatban az elnyomott fel bizonyos dolgokban elbizonytalanodik, ezert jon jol egy kivulallo, aki tiszta fejjel lat. Szerintem.
Koszonom szepen az eddigi valaszokat!
Szerintem meg pont, hogy hosszú kapcsolat elé néztek.
Ő nem tartotta be, amit kért tőled, és ígért.
Te meg, hiába kért tőled valamit, egy hétig hallgattad a kérlelését, amíg egyáltalán királynőien "fontolóra vetted", hogy tulajdoníts-e jelentőséget a párod kérésének.
Hiszti hiszti hátán. Összeilletek.
:D
Kiralynoien fontolora vettem, mert atgondoltam? Ne ugy kepzeld el, hogy hetfon aztmondja, hogy zavarja, en a heten kielem magam, aztan vasarnap "monogamiaba" kezdek lajkok teren, es leszokok rola.
Inkabb ugy tortent, hogy hetfon megemlitette, hogy miert lajkolok, es a het folyaman kifejtette az indokokat. Gondolom nem vagy ferfi, mert akkor tudnad, hogy ok nehezebben ismerik be, hogy feltekenyek. Ennek ertelmeben minden nap egyre jobban megnyilt a temat illetoen. Az elejen gondolom kinosnak erezte, hogy ilyen dolog miatt problemazik.
De azert koszonom a remek meglatast :D Majdnem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!