Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az eddigi kudarcaim miatt már nem is akarok randizni, megfelelni egy nő elvárásainak?
Egyszerüen már nincs kedvem újabb csalódáshoz,megalázáshoz!
Más is van,volt ilyen helyzetben?
"megfelelni egy nő elvárásainak"
Nálam itt szokta elvágni magát egy pasi. Nekem senki ne akarjon megfelelni, adja önmagát és hadd döntsem el, hogy kell, vagy sem. Mondjuk a siránkozó, kudarckerülő embereket amúgy sem szeretem, szóval plusz egy rossz pont.
Látod, az attitűdjeid miatt már esélyed sem lenne, pedig én nem a szépfiúkra bukom.
(A válaszom elméleti, már egy éve nem ismerkedem, lévén megtaláltam a párom, de amikor ismerkedtem, ezek a szempontok nagyon is fontosak voltak.)
Nekem sikerült megtalálnom életem párját minden szempontból tényleg könnyen összejött nála minden randi stb... igaz rengeteg energiába és pénzbe is került mind e mellett csomó pali koslatott utána de lenyomtam őket :D Erre 4 év után az én hibám miatt elüldöztem magamtól.
Kezdhetek mindent előröl... Le kell győzni a kudarcokat csak azok tesznek erősebbé.
27/f
Mutatja az itteni színvonalat, hogy a 21-es válaszadót lepontoztátok nullára. Pedig ő mondta meg a tutit. Igen. Ne a nők elvárásainak akarjon megfelelni, mert akkor kell a fenének. Egy puha, jellemtelen ember. A titok, hogy legyenek elvárásai saját magával szemben és azoknak akarjon megfelelni. Én is ilyen vagyok, ezért sokaknak arrogánsnak tűnök, mert nem érdekel a véleményük, de ezt várom el egy férfitól is. És szerintem minden normális nő azt várja el hogy legyen annyira férfi, hogy saját magának megfelel-és engem se akarjon formálni.
Amint változtatni kell, azon önmagadért kell. Nem a nőkért. Abban pedig, hogy "bocs, de nem vagy az esetem" semmi megalázó nincsen. Értem én hogy frusztráló ezt sokszor hallani,de ez egy teljesen ártatlan mondat.
Sokan nem tudtok ismerkedni. Azt hiszitek, odamentek vadidegen nőkhöz akik nem küldenek jeleket és azt majd igent mond nektek. Nem fog. Többnyire. Ezért jó dolog munkában, iskolában, hobbi tevékenységben, társkereső klubban, tanfolyamokon stb. ismerkedni. Beszélgetni anélkül, hogy "bepróbálkoznál". Esélyt adni a másiknak, odafigyelni rá és megkísérelni megismerni. Ha úgy tekintesz a nőkre mintha egy másik bolygóról származó lények lennének akiket nem értesz, nem is lesz soha senkid.
# 25 De, ha visszagondolsz arra az időre, mikor még nem volt, úgy is megérte? Mikor még nem tudtad milyen. :D
Úgy evidens, hogy hiányzik, ha vége lett és jó volt, de azelőtt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!