Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozhat vajon? Ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat vajon? Ha nagyon akarja?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg az, hogy van egy férfi, 38 éves, én 27 éves vagyok. És két éve együtt vagyunk.

Ő bulizós, komolytalan, fél a gyerekvállalástól, nem érzi magát felkészültnek rá, házasságot sem érzi.

Nekem viszont nagyon fontos a család, házasság. Hamarosan szeretném ezeket.

Ő viszont elég komolytalan. Nem nagyon alkalmazkodik, állandóan bulizni akar.

Már tavaly szeptemberben egyszer szakítani akartam vele, ugyanezen okok miatt. Aztán kibékültünk. Azóta kb minden héten vita, hogy mit csináljunk hétvégén, ő haverokkal akar lenni, én meg kettesben. Egyensúlyt nem érez. Én nem akarom eltiltani senkitől, csak szeretném ha lenne azért olyan hétvége amikor kettesben vagyunk, programozunk.

Most megint szakítást hoztam fel, mert nem változott semmi. Mondtam, költözzön el, de nem akar menni, mondja, hogy tudja, hogy önző volt, és hogy ez így nem mehet tovább, szeretne próbálkozni, hogy megváltozzon. Mert szeret és én vagyok neki a legfontosabb, és hogy el fog majd beszélgetni gyerekes apukákkal, hogy mi a jó az apaságban, és hogy kevesebbszer fog eljárni, odafigyel rám, boldoggá szeretne tenni. És hogy a házasságot is fontolóra veszi, mert tudja, hogy nekem nagyon fontos.

Nem tudom hogy higyjek-e neki. A barátnőim és anyám is azt mondják, nem fog megváltozni. Már szerintem hülyének néznek az ismerőseim, hogy még megbocsátok neki. Lehetséges, hogy ezekben a dolgokban megváltozzon?

Mert mondja, hogy tudja, hogy előbb utóbb el kell jönnie a dolgoknak. A családalapításnak, és hogy szeretné is, de közben meg fél tőle, és fél a változásoktól, mert azt hiszi, utána vége az eddigi életének és az mennyire rossz lesz. Képes ebben változni az ember? Mert tudom, hogy személyiségében nem változhat az ember, de hozzáállásában?

2016. jún. 2. 07:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nézd, ennyi ember nem tévedhet, nyisd már ki a szemed! Rohadt nehéz, de tisztán látszik, hogy teljesen mást akartok az élettől.

Elcseszhetsz még ebben a kapcsolatban pár évet, aztán még a végén ő dob ki téged.

Mondom, tapasztalatból írok.

2016. jún. 2. 12:21
 22/28 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy te is gyerek vagy mert inkább neki hiszel/benne bízol, hogy meg fog változni.... Százszor le lett írva itt már, nem változnak meg az emberek!
2016. jún. 2. 12:26
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Senki sem mondta, hogy könnyű a szakítás. Én 12 évet pazaroltam el egy olyan emberre, aki azt mondogatta, hogy nem akar elvenni. Azt hittem, még fog változni. Én októberben férjhez megyek, ő viszont még mindig csak barátnőket tart.
2016. jún. 2. 12:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Felejtsd el...

Az én volt párom is ilyen volt. Teljes erőmből szerettem, mindenben igyekeztem a kedvére tenni. De valójánan nem szeretné.

Nem szertne gyereket és felelősséget, nem tudja vállalni.

Pakolj össze és menj! Van, aki sokkal jobban og szeretni.

2016. jún. 2. 13:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Most komolyan, az előző hisztid óta se történt semmi, minek erőlködsz? Dobd ki keress olyat, aki ott ül a szoknyád mellett, nem jár haverozni, és akkor jöhet a gyerek. Ennyi idősen nem fog változni, hiába erőlteted.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..

2016. jún. 2. 14:03
 26/28 anonim ***** válasza:

25-ös.

Hogy megtaláltad a korábbit. :-)))))))))))))))))))))

Nem is gondoltam volna, hogy ez visszatérő kérdés.

2016. jún. 2. 14:07
 27/28 anonim ***** válasza:
#26 Már ott is felhúztam magam a témán, gyanús volt, hogy nagyon hasonló, és a kor is stimmel... :D
2016. jún. 2. 14:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Kérdező,te most komolyan ilyen szerencsétlen vagy?!2-szer felteszed ugyanazt a kérdést és mindenki értelmesen leírja neked,hogy ha eszed van,akkor hagyod a fickót.2 év múlva,majd azt fogjuk olvasni tőled,hogy otthagyott a gyerekkel.

Felteheted te akárhányszor ezt a kérdést,mindig ez lesz a vége!Értelmes nő nem marad egy ilyen "férfival".

Te életed,te döntésed!

2016. jún. 2. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!