Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozhat vajon? Ha nagyon akarja?
Szóval a lényeg az, hogy van egy férfi, 38 éves, én 27 éves vagyok. És két éve együtt vagyunk.
Ő bulizós, komolytalan, fél a gyerekvállalástól, nem érzi magát felkészültnek rá, házasságot sem érzi.
Nekem viszont nagyon fontos a család, házasság. Hamarosan szeretném ezeket.
Ő viszont elég komolytalan. Nem nagyon alkalmazkodik, állandóan bulizni akar.
Már tavaly szeptemberben egyszer szakítani akartam vele, ugyanezen okok miatt. Aztán kibékültünk. Azóta kb minden héten vita, hogy mit csináljunk hétvégén, ő haverokkal akar lenni, én meg kettesben. Egyensúlyt nem érez. Én nem akarom eltiltani senkitől, csak szeretném ha lenne azért olyan hétvége amikor kettesben vagyunk, programozunk.
Most megint szakítást hoztam fel, mert nem változott semmi. Mondtam, költözzön el, de nem akar menni, mondja, hogy tudja, hogy önző volt, és hogy ez így nem mehet tovább, szeretne próbálkozni, hogy megváltozzon. Mert szeret és én vagyok neki a legfontosabb, és hogy el fog majd beszélgetni gyerekes apukákkal, hogy mi a jó az apaságban, és hogy kevesebbszer fog eljárni, odafigyel rám, boldoggá szeretne tenni. És hogy a házasságot is fontolóra veszi, mert tudja, hogy nekem nagyon fontos.
Nem tudom hogy higyjek-e neki. A barátnőim és anyám is azt mondják, nem fog megváltozni. Már szerintem hülyének néznek az ismerőseim, hogy még megbocsátok neki. Lehetséges, hogy ezekben a dolgokban megváltozzon?
Mert mondja, hogy tudja, hogy előbb utóbb el kell jönnie a dolgoknak. A családalapításnak, és hogy szeretné is, de közben meg fél tőle, és fél a változásoktól, mert azt hiszi, utána vége az eddigi életének és az mennyire rossz lesz. Képes ebben változni az ember? Mert tudom, hogy személyiségében nem változhat az ember, de hozzáállásában?
Minden szavából árad az önzés, ezek üres ígéretek csak. Most kicsit ráijesztettél, hogy kiteszed a szűrét, ezért következetesen megígért ezt-azt, tudta, mit kell mondani ilyenkor "magamért változok, hogy ne öregedjek meg egyedül"--> viszont ebből is csak az önzés árad.
Én nem tudnék ilyan pasit komolyan venni, mégis mire vársz? Elvesztegeted a legszebb éveidet, a kapcsolatod meg semerre nem halad.
Figyelj, az én párom 34 éves, én 24 éves vagyok és én még nem állok készen a gyerekvállalásra, a korábbi kapcsolataiban pedig még ő sem. Most mégis úgy érzi, hogy ő már készen áll, persze nem erőlteti, de azt mondja, ha úgy adódna, ő volna a világ legboldogabb embere, mivel megtalálta a NŐT.
Ez a férfi annyira szeret engem, hogy nem is tudná elképzelni, hogy a haverokkal partizzon hétvégente és ne velem legyen. Fordítva is így van. Mindig egymással akarunk lenni. Persze, szoktunk találkozni a barátainkkal, meg vannak külön programok, de nem minden hétvégén.
Bakker, alig várja, hogy eljöjjön a hétvége és együtt csináljunk dolgokat.
Szerintem ez a férfi nem szeret téged igazán. Kényelmes neki a jelen állapot, ezért igyekszik fenntartani, de igazán boldog nem leszel mellette soha, mert ő egy nagy gyerek, egy érzelmileg éretlen, önző alak.
Mellesleg ezt a kérdést már korábban is kiírtad és azóta lett változás? Nem. Akkor meg mire vársz?
Jól mondják a többiek, ez a személyiségének a része, igényli a haverozást, és durván 25 éve csinálja is. Nem fog megváltozni. Már csak azért sem fog, mert eddig csak beszélt róla. Nekem úgy tűnik, hogy teljesen ráérzett arra, hogy mit kell neked ahhoz mondani, hogy egy időre csendben maradj. De ha ilyen jól tudja, akkor miért nem csinálja? Igen, az eddigi életének vége lesz, és ő ezt láthatóan nem akarja.
Sajnos abban is igaza van a válaszolóknak, hogy tényleg a szakítás lenne a megfelelő lépés. És nem azért, mert ő rossz ember, hanem egyáltalán nem hasonlítanak a céljaitok, a jövőképetek. Egy felnőtt kapcsolathoz pedig egy idő után a szerelem önmagában édeskevés.
Kedves Kérdező!
Nem fog megváltozni, hidd el!
Az idődet vesztegeted rá, lépj tovább, ő sosem lesz másmilyen, egyszerűen nem szereti a kötöttségeket.
Egy ilyen partner annak a nőnek jó, aki hasnlóan él, és maga sem nagyon szeretne családot, gyereket, állandóságot. Ez ritka, de van rá példa.
Velem UGYANEZ történt, az én pasim is 38-40 évesen még a hasonló korú barátaival járta az éjszakát elég gyakran.
Persze, hogy nem maradtunk együtt. 2 évig bírtam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!