Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgaidőszakban mennyit találkoztok a párotokkal? (Akinek van vizsgaidőszaka)
Nekem a vizsgaidőszak hozta el a szakítást..
Ugyan még ismerkedés fázisban voltunk, de nekem a vizsgaidőszak arról szól, hogy napi 12-14 órát tanulok, és a fennmaradó időben is azon jár az agyam. Őt nagyon zavarta, hogy taliztunk egy-két órára, és az első ami eszembe jutott, az az volt, hogy mit hagytam ki, mit kell megnézni még egyszer, mennyi van még vissza, stb.
Egy orvostanhallgató
Eleve sajnos csak hétvégente vagyunk együtt (néha sikerül hétközben is), és ez nem változik a vizsgaidöszakban sem. Annyi, hogy nem tervezünk extra programot amíg ezek a húzós hetek vannak, csak vagyunk valamelyikünknél. Mivel a vizsgaidöszak leginkább engem érint, akkor nálunk. A barátomnak olyan munkája van, amit otthon is tud csinálni és így amikor tanulok, ö a saját dolgaival foglalkozik.
Tehát az eltöltött idö nem csökken sosem...csak a programok, de azt a maximum egy hónapot ki lehet bírni. Mondjuk most kicsit tovább tartott ez, mert én is végeztem alapképzésen és a barátom még egy utolsó vizsgáját csinálta, szóval mindketten tanultunk, és ez eltartott jó 2 hónapig is, de kibírtuk...néha, mikor olyan "lazább" hét volt még kirándulni is elmentünk. De az volt a minimum, hogy a hétvége a miénk, még ha csak tanultunk is egymás mellett. :)
Ja, a szakom nem az orvosi-féle szak, de komolyan veszem a tanulást és a jegyeimet.
Én is tanulós szakra járok, sajnos 1-2 nehéz tárgyat nem csináltam meg tavaly, szóval most felhalmozódott idénre.
Amikor nagyon sokat kell tanulnom, akkor ritkábban találkozunk. Nem heti 5 alkalommal, hanem csak 4-gyel, de amúgy tanulok nála, tanulok nálam és ő itt van velem.
A vizsgaidőszak után összeköltözünk és az utolsó vizsgaidőszakomat majd együtt töltjük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!