Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú fura vizsgaidőszakban?
5.-nek: megcsókolhatnád, mert mindenben nagyon tehetséges és elhivatott.
A kérdés azonban nem konkrétan rá irányult, és ne is irígykedj.
Bár, ő nem tölti itt az idejét, mint te.
Bocsi, kérdező, OFF: Szerintem a BME-n sem lehet egy kalap alá venni mindent, és főleg nem úgy, hogy más más emberekről, esetleg más más korból beszéltek. Úgyhogy ne kapjatok már össze..:) Az én barátomnak egyébként a szorgalmi időszak (utolsó hét+póthét) és a vizsgaidőszak is durva.
Kérdezőnek: ez egy stresszes időszak, és valószínűleg tele van a feje a vizsgákkal, a tanulással, a megfelelési vággyal. Valószínűleg ezért nem tud annyira koncentrálni rád, és külön foglalkozni veled. De azért beszéljétek ezt meg (ne vizsga előtti napon!), hogy jó-e neki így, vagy kevesebbet, vagy éppen többet szeretne belőled. Ha jól értelmezem, keveset találkoztok, legfeljebb beszéltek valamilyen formában. Lehet, hogy pont ez a baja, és jobban esne neki, ha még ha néma csendben is a tanulnivaló fölé görnyedve, de egymás mellett lennétek, időnként adnátok egymásnak egy puszit, ha neked kevesebb dolgod van, csinálnál neki kaját, vagy egy limonádét. És esetleg megkérnéd, hogy ha neki belefér, akkor mondjuk minden nap, vagy minden második nap (nem tudom milyen gyakran találkoztok), teszem azt 6 és fél hét között tartana egy szünetet, amikor csak egymással foglalkoztok, és elvinnéd sétálni egy kört. Nem olyan sok kihagyás szerintem, senki nem tud egész álló nap tanulni (aki mégis, azt irigylem:D), és jót tenne neki is, neked is és nektek, mint párnak is.:)
Annyi a lényeg, hogy legyél vele nagyon türelmes, figyelmes, és gondoskodó. (Amennyire csak tudsz, nem tudom neked mennyi dolgod van mostanában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!