Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizsgaidőszakban mennyit találkoztok a párotokkal? (Akinek van vizsgaidőszaka)
Párom igazi diplomahalmozó, de mindent meg lehet oldani, csak szándék kérdése! Legutóbb áthozta a tanulnivalóját, csendben elvoltunk egymás mellett, és amikor szünetet tartott, akkor foglalkozott velem (elmentünk sétálni, összebújtunk, szexeltünk, beszélgettünk, stb.).
Aki tanul, az sem 24 órában tanul (fizikai képtelenség), úgy kell szervezni, hogy a tanulás szüneteiben pihenésképpen melletted legyen a párod.
Együtt élünk, így ez nem kérdéses :D Ugyan nem orvosira járok, de pszichológián is elég sokat kell seggelni.
Pont egy vizsgaidőszakom kezdődött, amikor összejöttünk. Akkor még az ismerkedés, randizás fázisában voltunk, így csak heti 2-3 napot találkoztunk, leginkább hétvégén. Meg rövidebb időkre. Aztán valahogy úgy alakult, hogy vizsgaidőszak közepén már ott laktam nála. Akkor meg ott tanultam mellette, még hétvégén is, ha éppen hétfői vizsgám volt.
Volt exem, akivel nem laktam együtt egyáltalán, vele úgy általában heti 2 napot találkoztunk, ez a vizsgaidőszakban sem változott, max lecsökkent az idő, amit együtt töltöttünk.
A 4-nél a pont.
Aki akarja, megoldja.
Párom vegyész, most csinálja a mesterdiplomáját.
Igazából..ugyanúgy találkozunk, ahogy eddig, csak néha tanul közben. Addig én facebookozok, olvasok, filmezek, szóval elfoglalom magam.
De azért vegyük figyelembe, hogy mindenki más. Tény, hogy SENKI nem tud napi 24 órát tanulni, de vannak, akiknek kell a magányos szenvedés, mert ha lehetne más elfoglaltságuk, akkor teljes mértékben azt választják, és ez a tanulás rovására mehet. Mások meg egyszerűen csak egyedül szeretnek tanulni. Szóval, ez nem igazán a szaktól függ, inkább az illető személyiségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!