Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire fontos nektek hogy a nő akit szerettek, levágja -e a lábatokon a körmöt? Ettől tesztek függővé egy kapcsolatot? 40/N
ha így lenne azonnal tökön is szúrnám magam...
nem fontos semennyire sem!!!!
szerintem örülj,hogy vége az beteg volt-van
A fenekét ki tudja egyedül mosni?
Vagy annak is alapszolgáltatásnak kell lenni? :D
Nem semmi...
Ettől konkrétan még nem, viszont mindenképpen negatív pont: azt jelenti, hogy rád nem számíthat az ember.
Azaz nem segíted, nem támogatod, nem állsz mellette.
Akkó' meg milyen társ vagy?
Bónuszkérdésként feltenném neked is, meg az itt fujjongó népségeknek is: ugyan meddig volna párotok egy olyan ember, aki a szexben kizárólag csak a saját örömével foglalkozik, "a tiétekkel meg foglalkozzatok ti magatok"?
Èn speciel a párommal kèt ève vagyok, ő önző! Tehát az off kèrdèsre a válasz legalább kèt èvig..
Èn figyelembe vettem azt h a kèrdező is ès a pasija is elmúlt 40. Ès azt is h NEM kèrte. Ez pont olyan mint a zokni párján vitázni VÈRREMENŐEN!!!!
Ès ott is ő a fintosabb :) ( honnan azok a krumplifejek?????? Ide pont kène)
Ráadásul majdnem egyforma mind!!
Ez csak ürügy. Amúgy az orráról ès a fülèből is kiszedem a szőrt ha kèri. Van olyan is h magamtól, de ha elmarad akkor kèri! De h ezèrtvdobott ki..èn örülnèk hogy nem talált rajtam fogást egy ilyen nyomorèk! Mèg ürügyet se! :) :)
Ahamm... nem kérte.
Szóval akkor ez a dolog úgy zajlott, hogy szép kényelmesen nyiszálta a körmét, azt egyszer csak beleütött az agyába, hogyaszongya:
- Te asszony! Én tetégedet mostan kirúglak!
- Mer' mér'?
- Mer' nem vágod a lábam körmit.
- Jó, akkor e'menek a gyakorira, oszt mindenkinek elmondom, hogy mekkora fajankó vagyol.
Így történt, ugye?
Vagy mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!