Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Mennyire fontos nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire fontos nektek hogy a nő akit szerettek, levágja -e a lábatokon a körmöt? Ettől tesztek függővé egy kapcsolatot? 40/N

Figyelt kérdés

2016. máj. 30. 18:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Haha. Mondjuk kicsit pocakos vagyok és nehezen vágom, de azért nem várnám el a nőtől, hogy ő vágja nekem. Haha :D
2016. máj. 30. 18:42
 12/24 RRR ***** válasza:
68%

ha így lenne azonnal tökön is szúrnám magam...

nem fontos semennyire sem!!!!

szerintem örülj,hogy vége az beteg volt-van

2016. máj. 30. 18:42
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Ez undorító. Nem tartanék igényt nyavalygós öregemberre huszonévesen...Oké, ha valamiért nem tudna lehajolni, megtenném, na de cselekvőképes felnőtt ember vágja már le a saját körmét maga.
2016. máj. 30. 18:50
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

A fenekét ki tudja egyedül mosni?

Vagy annak is alapszolgáltatásnak kell lenni? :D

Nem semmi...

2016. máj. 30. 18:50
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Mi van ? Miért ne tenném meg annak akit szeretek ? Mi a gond ezzel ? A páromnak mind a két nagylábujján van egy húsba növő körömdarab. Fájdalmat okoz neki, ezért rendszeresen rendben tartom azt a két ujját. Sokat nevetek, amikor még csak közelítek az ollóval, és már nyüszít, hogy fáj. Pár perc munka, ami engem és őt is jó érzéssel tölt el. Sőt, levágom a haját, a kis gonoszka, hosszúra nőtt szemöldököket, ha van a fülcimpáján 1-2 száll szőr, azt is rendbeteszem neki. 35 éve vagyunk házasok, szeretjük egymást, nincs ezzel semmi baj. Hidjétek el, nagyon jól esik majd nektek is, fiúk, férfiak, idősebb korotokban, ez a gondoskodás. Ez nem megalázó, nem alárendelt szerep, hanem gondoskodó szeretet.
2016. máj. 30. 18:52
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
#15 Persze, ha kéri.. De a kérdező nem gondolatolvasó és általában a felnőtt emberek a körömvágást maguknak intézik. Nekem sem jut eszembe, hogy levágjam a párom körmét, hiszen megteszi ő maga. Ha kérne, akkor megcsinálnám.
2016. máj. 30. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

Ettől konkrétan még nem, viszont mindenképpen negatív pont: azt jelenti, hogy rád nem számíthat az ember.

Azaz nem segíted, nem támogatod, nem állsz mellette.

Akkó' meg milyen társ vagy?

Bónuszkérdésként feltenném neked is, meg az itt fujjongó népségeknek is: ugyan meddig volna párotok egy olyan ember, aki a szexben kizárólag csak a saját örömével foglalkozik, "a tiétekkel meg foglalkozzatok ti magatok"?

2016. máj. 30. 19:37
 18/24 A kérdező kommentje:
NEM KÉRTE!!! Ha kéri, megteszem. DE NEM VAGYOK GONDOLATOLVASÓ. a 8 éves gyerekemnek is ha kell valami, szól, és kér. nehogy már egy közel 40 éves pasi ne tudjon kérni
2016. máj. 30. 19:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Èn speciel a párommal kèt ève vagyok, ő önző! Tehát az off kèrdèsre a válasz legalább kèt èvig..

Èn figyelembe vettem azt h a kèrdező is ès a pasija is elmúlt 40. Ès azt is h NEM kèrte. Ez pont olyan mint a zokni párján vitázni VÈRREMENŐEN!!!!

Ès ott is ő a fintosabb :) ( honnan azok a krumplifejek?????? Ide pont kène)

Ráadásul majdnem egyforma mind!!

Ez csak ürügy. Amúgy az orráról ès a fülèből is kiszedem a szőrt ha kèri. Van olyan is h magamtól, de ha elmarad akkor kèri! De h ezèrtvdobott ki..èn örülnèk hogy nem talált rajtam fogást egy ilyen nyomorèk! Mèg ürügyet se! :) :)

2016. máj. 30. 20:12
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

Ahamm... nem kérte.

Szóval akkor ez a dolog úgy zajlott, hogy szép kényelmesen nyiszálta a körmét, azt egyszer csak beleütött az agyába, hogyaszongya:

- Te asszony! Én tetégedet mostan kirúglak!

- Mer' mér'?

- Mer' nem vágod a lábam körmit.

- Jó, akkor e'menek a gyakorira, oszt mindenkinek elmondom, hogy mekkora fajankó vagyol.

Így történt, ugye?

Vagy mégsem?

2016. máj. 30. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!