Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire fontos nektek hogy a nő akit szerettek, levágja -e a lábatokon a körmöt? Ettől tesztek függővé egy kapcsolatot? 40/N
... Wot? Nekem ez új :D Felnőtt ember, aki még nem olyan öreg vagy gerincbántalmaktól mentes, az miért vágatná le mással a körmét a lábán? O.o Főleg a kapcsolatot ettől teszi függővé?
Kérdező, nagyon érdekel a történeted, kérlek, ha van kedved, oszd meg velem/velünk, hogy mi ihlette a kérdésed pontosan!
Nekem bejönnél a korod miatt és a körmöm se kéne, hogy vágd ;)
Szerintem amúgy ez undoritó már bocsi.. Mindenki maga intéze már a saját higéniáját, ha képes rá..
F
Ez a pasi közelìt az enyèmhez... :)
Össze kène hozni őket...
Örülj neki, hogy megszabadultál egy beteg embertől.
Egyrészt elvárja, hogy gondolatolvasó legyél, másrészt az ilyen típusú igények erősen uralkodó hajlamra vallanak, alárendelő nőt akarna.
Ne vedd magadra.
Ez biztos valamiféle intimitásbéli elvi kérdés.
A múltkor volt itt egy jobb, ami még a barátnőmnek feladva is érdekes eredményeket hozott.
Volt egy nő, akinek a férje eltörte mindkét felkarját és emiatt fel van állványozva pár hétig.
A srác nem tudja kitörölni a seggét és a nem hajlandó engedni, hogy az asszony(ki nővér by profession) tegye meg neki, mert ő ilyen büszke fajta.
Erre mit mondasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!