Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől félnem kellene?
Figyelt kérdés
A pasi akivel járok az normális, vagyis volt már pár őrült dolga de normális. de a haverjai mondhatni vérbeli "bűnőzők". Ezekből az egyik egyszer járni akart velem és ezt elmondta és megfenyegetett azzal, hogy megöl, ha vkinek elmondom h ő járni akart velem. Nem hitem neki és a barátnőim tudtak róla. Ez egy dolog, és egy haver, de ott van még vagyúgy 10haverja akiről nemtok semmit csak, h piálnak és drogoznak. Féltem a barátom! Magamat is, de ezért nem akarok vele szakítani. De a "haverjai" idegtépőek nem tudom mi tévő legyek! Nem cigizek, és múltkor rá akartak szoktatni. Jó ez nem nagy cucc de ugye drogoznak is(a barátom nem, meg nem is cigizik) és mi van ha a következő a drog lesz? Nem is féltem magam annyira, mert én nem lógók annyit velük, de a pasim nagyon féltem!!! Mit csináljak?? Mert nem fogom ott hagyni, mert szeretem!2010. ápr. 10. 23:35
1/7 anonim válasza:
mást nemtudsz csak azt hogy megmondod neki hogy többet legyen veled mint velük
2/7 A kérdező kommentje:
ennek biztos nem lenne jó vége, amúgy is tökre nyomul
2010. ápr. 10. 23:41
3/7 anonim válasza:
akkor meg szakítás...vagy nemtudom de ennek ugyse lesz jo vége mondjuk nem ismerem őket de ha avval fenyegenek h megölnek meg ilyenek hát nemtudom
lehet ink hagyni kéne..
4/7 A kérdező kommentje:
de a srácot ngyon szeretem, és sztem ha velem van majd ráun a barátjaira de azokkal is kénytelen találkozni mindennap, sőt még nekem is
2010. ápr. 10. 23:46
6/7 A kérdező kommentje:
na ez hogy jött??
2010. ápr. 11. 01:53
7/7 A kérdező kommentje:
bocs nem ide
2010. ápr. 11. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!