Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félnem kéne ettől a lánytól? Bezavarhat megint a kapcsolatomba?
Egy évvel ezelőtt a barátommal a kapcsolatunkban voltak problémáink és sajnos ő ezt úgy gondolta megoldani, hogy lefeküdt egy lánnyal, aki a baráti körében volt. Rögtön bevallotta és megbánta tettét, próbáltam is neki megbocsátani (elég nehézz volt). Mostanra úgy tűnik, minden rendben ám észrevettem, hogy ezzel a lánnyal továbbra is találkozgat és ráadásul eltitkolja előlem. Minden alkalom, mikor megtudom, olyan, mintha egy kést szúrnának a szívembe. Elvileg nem fekszenek le egymással, "csak" egy szórakozóhelyen élvezik egymás társaságát... szerintem túlzottan is. A barátom szeret engem, de ezeket hallva nem tudom elhinni. Annyira fáj.
Szebb a lány, mint én, viccesebb is. De közben a párom elvileg velem akarja leélni az életét, már az eljegyzésről is volt szó... mégis a csajjal tölti több estéjét:( (Nyilvános fórumokon is flörtölget vele az a cafka)
Miért?
Ennyire bejön neki, hogy tetszik a lánynak?
A barátommal ezt nem lehet megbeszélni normálisan, mert nem tudja kezelni a konfliktusokat, azonnal hazudni kezdene nehogy engem szomorúnak lássom.
Mi a megoldás? Szakítani nem akarok. Ahhoz túlzottan szép az, amikor együtt vagyunk és ahogy velem bánik.
Lehet, nem is kéne aggódnom?
Összezavarodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!