Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul nagy hozzam a pasim?
Szia!én is hasonlóan 13 vagyok,és valószínű hogy a srác valóban szeret téged.de azt lehet rajta látni a viselkedéséből,meg abból is hogy milyen helyzetben mondta el neked hogy szeret.egyébként nem számít hogy a pasid 8,vagy 13,vagy 18,vagy épp 30ez az én véleményem és tapasztalatból mondom,ugyanis a szerelmem 20as éveit járj és szeret engem.de nem vagyunk együtt mert nagy köztünk távolság.eddig 2 napot töltöttünk együtt-mikor megismertem.első látásra szerelem,és bevallottam neki.-utólag,és még csak csók sem volt de így is szeret.éppen ezért szeretem olyannyira.szóvl a lényeg hogy szerintem bízz meg benne,mert igazat mond.
egy lány
Szia!
Először is a volt barátoddal fél év alatt lefeküdtetek? Mert ha nem, és a mostani barátod tudja, akkor lehet, h csak le akar fektetni. Vagy ha igen, lehet akkor is. És lehet, hogy tényleg idős hozzád, de ha TE IS SZERETNÉD, akkor nem lenne ezzel probléma. De Te nem szereted, ahogy leírtad. Szerintem csak azért ne legyél valakivel, mert kell egy srác, aki szeret téged vagy aki veled van.. Csak akkor legyél valakivel ha tényleg szereted. Lehet jobb lenne Neked még egy kicsit egyedül, átgondolni, hogy mit is akarsz. Ha nagyon szereted a volt barátodat, megbeszélhetnétek mégegyszer, ha szeretnéd Vele folytatni, hogy Te még szereted és jó lenne ha ismét együtt lennétek.
Ez a mostani barátod, hogy megcsalta nem is egyszer a volt barátnőjét, nem valami megbízható.. :S gondold át mit szeretnél, ennyit tudok tanácsolni. Hallgass a szivedre! :) Fiatal vagy, élned kell még, és nem érdemled meg, hogy ilyen fiatalon egy ilyen srác átvágjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!