Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megcsalás", de kizárólag a mi kapcsolatunk érdekében?
Társfüggő vagyok, meghalnék a páromért, annyira szeretem. Számomra nem létezik senki és semmi, csak az ő akarata, az ő vágyai, az ő kívánságai.
És minden problémánk itt kezdődik, hiszen érzem, hogy egyre inkább kezd elhidegülni tőlem, mondván hogy "nem hagyok neki elég levegőt".
Olyan a párom, mint egy drog. Ha nem kapom meg belőle a megfelelő adagot, szó szerint szenvedek. Szédelgek, sírok, kómás vagyok. És nélküle kikapcsolódni ROSSZ. Olyankor magányosnak érzem magam.
Én SZERETNÉK megváltozni, ez nagyon fontos. Hatalmas motiváció és akarat van bennem, de csak sejtéseim vannak, hogyan fogjak hozzá.
Az egyik felvetésem az, hogy más úriemberekkel is el kellene kezdenem ismerkedni, találkozni, hogy ez a hatalmas szeretet, amellyel elárasztom őt, ne csak rá terjedjen ki. Persze szó sem lenne megcsalásról, SOHA nem csalnám meg őt senkiért. leginkább közös programokra, ebédre, online és offline beszélgetésekre gondoltam.
Persze ez csak egy felvetés. Mi róla a véleményetek?
Szerintem nem hülyeség... olyat keress, akivel biztosan nem megy tovább a dolog a lelkizésnél.
"diverzifikáció" - ez a neve, szétosztása a tevékenységeknek.
De amúgy barátok, barátnők nem alkalmasak erre a nagy szeretet koncentráció szétterítésére?
Mert egy ember tényleg nem fogja sokáig viselni.
Túl sok, és nagy teher is, hogy ő egy másik ember létének egyetlen értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!