Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért féltékenyek, ha véletlenül megnézel az utcán 1-1 jó segget?
Általánosítok, szóval nem biztos, hogy pont rád igaz ez, de: azért féltékenyek ilyenkor a nők, mert a pasik nagy részének a "nem paraszt módon csak egy kicsit" nézelődés az már olyan szintű bámészkodást jelent, hogy nem csak maga a nő, de mások is észreveszik. És ez megalázó.
Nincs azzal bajom, ha a pasim megnéz más nőket, tegye. De ne alázzon meg azzal, hogy ezt akkor muszáj neki, ha a kezét fogom éppen.
Mert irigyek rá,mivel látják,hogy tetszik a pasijuknak.
El kellene érni lányok,hogy a pasitok ne más fenekét testét nézze hanem váljatok vonzó,bombanővé,és nem
k_rvázni kellene a másikat csak azért mert csinosabb,néhány nőnek fingja sincs mennyi munka egy olyan test mennyi munka karbantartani mennyi munka a diétája,hogy nem ehet bármit hogy edzésen már sír néha a fájdalomtól.
Ja,hogy csak az eredményt látják sokan,hát igen.
Ennyi a titok,és nem fog a pasitok mást bámulni.
Ha jól végzem a munkám előléptetnek és sikeres leszek,ha nem ne csodálkozzak,hogy mást vesznek fel a helyemre.
Én nő vagyok de nem vagyok féltékeny ha megnéz másokat a párom, mert tudom, hogy csak én kellek neki :-)
Sokszor amúgy együtt beszéljük meg ha adódik egy helyzet, hogy milyen a csaj, nincs ezzel gondom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!