Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajok miért féltékenyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért féltékenyek, ha véletlenül megnézel az utcán 1-1 jó segget?

Figyelt kérdés
Nem bámulva, nem paraszt módon, nem visszafordulva, egyszerűen néha oda oda téved az ember tekintete...

2016. máj. 26. 07:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

Általánosítok, szóval nem biztos, hogy pont rád igaz ez, de: azért féltékenyek ilyenkor a nők, mert a pasik nagy részének a "nem paraszt módon csak egy kicsit" nézelődés az már olyan szintű bámészkodást jelent, hogy nem csak maga a nő, de mások is észreveszik. És ez megalázó.

Nincs azzal bajom, ha a pasim megnéz más nőket, tegye. De ne alázzon meg azzal, hogy ezt akkor muszáj neki, ha a kezét fogom éppen.

2016. máj. 26. 10:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Mert irigyek rá,mivel látják,hogy tetszik a pasijuknak.

El kellene érni lányok,hogy a pasitok ne más fenekét testét nézze hanem váljatok vonzó,bombanővé,és nem

k_rvázni kellene a másikat csak azért mert csinosabb,néhány nőnek fingja sincs mennyi munka egy olyan test mennyi munka karbantartani mennyi munka a diétája,hogy nem ehet bármit hogy edzésen már sír néha a fájdalomtól.

Ja,hogy csak az eredményt látják sokan,hát igen.

Ennyi a titok,és nem fog a pasitok mást bámulni.

Ha jól végzem a munkám előléptetnek és sikeres leszek,ha nem ne csodálkozzak,hogy mást vesznek fel a helyemre.

2016. máj. 26. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Soha nem nézek férfifeneket, arcot, szempárt, hajat, különleges ruhát vagy ékszert, igen.
2016. máj. 26. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
12. Attól, hogy a pasas megnézi a segget, nem jelenti azt, hogy az a segg annyival formásabb lenne, mint a barátnőjéé. Csak huhú, seeeeeegggggg... (egyes hímnemű egyedeknél). Nem egy pasast láttam gyönyörű barátnők mellett médiaideálnak annyira nem megfelelő csajokat stírölni...
2016. máj. 26. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor max annyi lehet,hogy ,,csodálkozik,hogyan tud ilyen hátsóval kimenni az utcára",dehogy bámuljon egy nem formás segget el nem tudom képzelni ha ott a barátnőm akinek csinos formás alakja,teste,és segge van.Ha otthon ezt megkapom nem megyek a szomszédba repetázni hiszen otthon már jól lakok nem kell más.
2016. máj. 26. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:
15 Nem azt mondtam, hogy nagyon sokkal formátlanabb, hanem hogy nem biztos, hogy szebb az a fenék. Csomó ilyen pasas van, bár ők tényleg az egybites kategória...
2016. máj. 26. 11:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Isten egy resze egy masikban gyonyorkodik.
2016. máj. 26. 12:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Téged nem zavarna, ha a barátnőd a jelenlétedben tátott szájjal bámulná egy pasi domborodó farkát?
2016. máj. 26. 12:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok de nem vagyok féltékeny ha megnéz másokat a párom, mert tudom, hogy csak én kellek neki :-)

Sokszor amúgy együtt beszéljük meg ha adódik egy helyzet, hogy milyen a csaj, nincs ezzel gondom :-)

2016. máj. 26. 13:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Ahogy Willy William is énekli: EGo, Ego, Ego...:D
2016. máj. 26. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!