Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom allandoan nezi a 14 eves lanyom hatsojat! Mit tegyek?
Elöször is köszönöm a valaszokat.
Masodszor a lanyom 14 nem dohanyzik,nem iszik,nem volt meg baratja,pedig böven akadna.Iskola utan haza jön,nem jar ki csak vasarolni.A baratom estig dolgozik,lany iskolaban,egyedül soha nem maradtak meg együtt a lakasban! Honnan veszitek azt a marhasagot,hogy minden tini r...c es mar volt valakije?! En nem ugy neveltem. A pasit meg ki fogom hajitani,pedig tenyleg egy normalis komoly ember,mindenkinek aki ismeri nagyon jo velemyenye van rola.
Amit megtudtunk az eddigi válaszok 80%-ából:
Ha egy anyának vonzó lánya van, akkor biztos hogy a nevelőapa a lánnyal szexuális kapcsolatba akar kerülni... Aha...
23:
Milyen gyerek? Nézegess csak 14-16 éves lányokat facebookon, hogy is néznek ki ők manapság
27:
A magyar törvények szerint egy 14 éves ember kefélhet egy 60 éves emberrel. Ha mindketten beleegyeztek, akkor a törvény nem büntethet senkit.
Nekem 22 évesen volt 16 éves lány az életemben és idén is 17 éves, hat év különbséggel. Tudom, nagy pedofil vagyok.
Nem vagy pedofil b+, egy szóval nem írtam sehol. Én legalábbis. De az általad leírtak alapján az teljesen rendben van, hogy az anyját kurogatja, de a kiskorú lányát gusztálja. Értem én.
Végülis reális felfogás ez olyan világban, ahol többnyire a húsz év feletti fiatal felnőttek is egy tini agyi szintjén mozognak. Tisztelet a csekély számú kivételnek.
Meg mondjuk nem mindegy h te huszonvalahány évesen reszelgetsz egy tinit vagy egy 30+os teszi azt. Nem tűnik fel, hogy ott van pár év különbség?
Hiába 14 éves, sminkelhet, kinézhet úgy, mint egy 20 éves nagylány, de ha olyan helyzetbe kerülne, hogy egy 30+-os férfi rámozdulna, biztosan megrémülne.
Miről beszélsz 28. válaszoló?
Akárhogyan is megjátsszák magukat, legbelül ők még gyerekek.
"Nekem 22 évesen volt 16 éves lány az életemben és idén is 17 éves, hat év különbséggel. Tudom, nagy pedofil vagyok." --> Na-na, ezt a két példát ne keverd. Ez nem sok különbség és már 16 éves volt.
Ő 14, a férfi meg 30-as, azért számold ki előbb, ez sokkal durvább.
De nem is az évek, még azt IS ha elnéznénk, mondjuk ha lenne már 20 éves legalább. De 14, könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!