Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom allandoan nezi a 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom allandoan nezi a 14 eves lanyom hatsojat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fel eve vagyunk együtt.Nem szoltam neki,hogy eszrevettem,de nagyon zavar es kellemetlen az egesz.Mi erröl a velemenyetek?Miert csinalja?Kidobnatok ezert?
2016. máj. 25. 20:59
1 2 3
 11/29 ~OnLány~ ***** válasza:
89%

Azért remélem tisztában vagytok ezzel, hogy ezeket a válaszokat egy anyának milyen lehet olvasni..

Elég bunkók egyesek. Rendben van, hogy ez az egész nem normális, én is azt mondom, hogy hagyd ott a pasit.

De a lányáról nem kellene ilyen stílusban írni.

2016. máj. 25. 22:16
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
En ilyenkor mindig azokon az anyakon akadok ki inkabb akiknek egy ilyen jel utan ez meg mindig kerdes.
2016. máj. 25. 22:19
 13/29 anonim ***** válasza:
31%

Reméld, hogy szűz még a csaj, de ne fogadj rá. Bocsi, de ez van.

Attól még, hogy megnézi, egyáltalán nem következik, hogy felizgul rá, vagy hogy nőként nézi meg. Ami szép, azt meg kell nézni. Nehogy már minden férfiban pedofilt, meg nemi erőszakolót lássatok. Ez puszta rasszizmus!!! Minek kell ijesztegetni mindenkit, aki ide téved?

Valószínűleg szép, és formás a lányod, de nem biztos, hogy a barátodtól kell féltened.

Sajnos azonban nem lehetsz 100%osan biztos benne, hogy nem bántja. Amúgy is itt az ideje a felvilágosításnak, beszélgess el a kis hölgyel, készítsd fel a rá leselkedő veszélyekre. Így nem csak a barátodtól "védheted" meg (aki tűzbe menne érte), hanem a rossz emberektől is. Ha tud mindent, és nem iszik alkoholt, akkor már jó eséllyel meg tudja védeni magát, ha akarja. De sajnos a degenerált állatoktól, nem könnyű megvédeni. De akkor is sokat segíthet, ha fel van készítve, és tudja, hogy mindig mellette állsz.

2016. máj. 26. 00:46
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Én kihajítanám nem érné meg játszadozni ezzel és csak elnézni ezt az egészet. Ha az a fickó egyet gondol és ráveti a lányodra magát? Csak fél éve vagytok együtt annyira még nem ismerheted és mindenki könnyen előadhatja a " kedves érzékeny férfi" szerepet.
2016. máj. 26. 01:23
 15/29 Költőnő? ***** válasza:
66%

Azért fiúk aki szerint ez a szitu ilyen roppant vicces és természetes; ha a ti lányotok lenne, akkor is az lenne?

Tegyük fel, hogy egy korábbi kapcsolatból van gyerek. Az anyával már nem vagytok együtt; új kan van a portán.

Akkor is vicces és természetes lenne, hogy a ti kislányotokra csorgatja vki a nyálát?

Igen, a mai tinik korán érnek. Korán is kezdenek mindent. De akkor is gyerekek. És egy gyerekben az abúzus ráadásul egy életre nyomot hagy.

2016. máj. 26. 05:06
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Én férfiként mondom, hogy hagyd ott, és inkább perverziónak mondanám, mint pedofiliának. 27/F
2016. máj. 26. 05:37
 17/29 anonim ***** válasza:
9%

Gondolom vagy nők írták az eddigi válaszok többségét vagy olyan férfiak, akiknek a fiatal korában nem úgy néztek ki a 14 éves lányok, mint manapság.

Szeretnétek hogy linkeljem nektek akár priviben 14-16 éves lányok fényképeit a face-ről? Megmutatni nektek, hogy mennyire simán eladhatóak 3-6 évvel idősebbnek is, mint ahány évesek valójában. De komolyan, ti hol éltek? Nézzétek már meg a fiatalka gyönyörű tini ribiket.

Nincs azzal semmi baj, ha nézi a seggét. Én pl a 15 éves unokatesóm testét nézem meg elég sokszor, mert egy gyönyörű lány, aki ráadásul úgy öltözik és sminkel, hogy ha nem tudnám simán 18-20 évesnek is elmenne.

És nem akarok ráhajtani, nem akarom megkefélni őt. Egyszerűen csak férfi vagyok és élvezem a látványt. Gondolom a párod is ennyit csinál.

23/F

2016. máj. 26. 06:57
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez nem normális dolog.Én biztos elhajtanám a francba!Ki tudja még mit csinál,amikor nem látod.
2016. máj. 26. 08:04
 19/29 anonim ***** válasza:
41%
Jèzusom! Nem azt mondom, hogy lányakènt tekintsen rá de nőkènt se!!!! Veled bújik ágyba de közben tuti, hogy a lánykád feszes hátsójára gondol!
2016. máj. 26. 09:10
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Úristen.

Az anyám volt barátja is így kezdte, és szexuális abúzus lett belőle. Soha nem mondtam el senkinek, csak 10 év múlva a pszichológusomnak. Én is annyi idős voltam, mint a lányod. (Most tör ki belőlem a sírás..)

SOHA NEM FOGOM TUDNI MEGBOCSÁTANI AZ ANYÁMNAK.

Süllyedj el a föld alá, ha nem vágod ki a francba azt a véglényt.

2016. máj. 26. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!