Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én elvárásom túl nagy, ha elégedetlen vagyok, a 2 éves kapcsolatommal, amiben havonta, csak pár alkalommal tudok a "párommal" találkozni, mert ő állandóan dolgozik?
Kedves kerdezo :) en 5evig csinaltam ezt..a helyetet teljesen megertem..nekem is ugyam ez volt a felalas..en is szeretem vna tobb idot eltolteni vele..aztan mindig en voltam a hulye meg aki nyaggatja h jojjon..es beleuntam..egy ido utan eljutottam arra a szinte amikor mar annyira szar volt az egesz..a beszwlgetesek a minden napok
.h inkabb megsw kerdeztem mikor latom.ujra..persze majd meg vesztem erte. Aztan rajottem h ez igy nem mehet tovabb..h hiaba szeretem hiaba akarom ot..ha o nem. Es egyoldalu az egesz...mert mit ia mondanak? Ami nagy igazsag? Minig arra van idonk amire akarunk...nos a te esetedben is kicsit ugy jon le h nem akar idot szanni rad..de jo h vagy neki..sajnos az en peldambol tudom..h ezt te sem fogos tusni sokaig csinalni bar mindwnki mas...de ne alazd meg sajat magad..tedd valasztas ele....kerd h dontson..h ertsen meg teged is..es ha nem valtozik hagyd ott..mert akkor nem o az igazi..es nem lesz jo a kapcsolat....
Nem te vagy hülye, mert nem csak párszor akarsz találkozni havonta a "pároddal".
Neked kell tudni, hogy ezt így el akarod-e viselni vagy sem. Én biztos nem akarnám.
Hamar írtatok, köszönöm!Eddig miért nem? Mert még a rosszak is összekötnek, az idő ráment, nem akartuk eredménytelennek hagyni a próbálkozást. Aztán, mert gyáva vagyok, félek a magánytól, nem vagyok kezdeményező típus.Amikor találkozunk, nagyon jó hozzábújni, de hisz mással is lehetek ilyen, csak esélyet nem látok rá. MIndenben kioktat, nekem kell felnőni hozzá, ezt mondja. Arról hallgat, hogy a saját háza helyett, miért van albérleten, amit mellesleg én kutattam föl, saját maganak, aztán betársul, majd átvette az irányítást.So so, 2 éve szakítások sértődések, újrakezdések sora. Mire megszoknám, elmegy 3 hétre. Aztán, ha kegyesen összehoz valamit, a fejemhez vágja, hogy minden miattam volt,becsüljem meg. Ez nem a harmónikus, szerelemre épülö kapcsolat. És a mai napig gyúrom. Tanácsaitok segítenek lökédst
a döntésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!