Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt/van olyan választottad,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt/van olyan választottad, aki nem felelt meg a társadalom kimondatlan elvárásainak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan társra, aki pl.:

- más nemzetiségű

- kor probléma (pl. nőként idősebb vagy, vagy ellenkezőleg, túl fiatalnak találnak az illetőhöz)

- műveltségbeli különbség

- kinézet különbség (kimondottan szépnek mondott, kevésbé szép társsal)

- anyagi különbség

stb. Ezeket csak példaként említettem, hogy értsétek mire gondolok. Tehát, volt már olyan társad, aki valamilyen ok miatt ki volt téve a társadalom negatív megítélésének? Hogy élted, éltétek meg? Vége lett, vagy együtt vagytok még? Történt valami emlékezetes ebben a témakörben? (pl. családi veszekedés, gúny...)

Ha érintett vagy, vagy voltál, megköszönöm, ha írsz pár sort! :)

2016. máj. 25. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nőként én vagyok az idősebb fél. 3,5 évvel. Nem volt ebből gond mert érettebb a koránál. Én 24 ő alig 21 volt mikor összejöttünk. Együtt vagyunk azóta is, 6 éve. Anno 1,5 év utàn hàzasodtunk össze.:) 25-22 évesen.

Amiért inkább oltogatni szoktak, illetve kérdezősködni, hogy mikor lesz màr gyerek... ( nem lesz)

2016. máj. 25. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
A jelenlegi kiszemeltem azt. Fiatalabb nálam 4 évvel a srác, még csak 17 éves, és külsőre se a lányok álma, de nekem nagyon tetszik. :))
2016. máj. 25. 14:53
 13/13 Sunshinedoll ***** válasza:

Az előző párom egy kopasz, alacsony, kelet-ázsiai származású kecskeszakállas pasi volt.

Pár barátom mondta, hogy külsőre fel sem ér hozzám, de amúgy szerintem kifejezetten jóképű, izmos pasas volt, én a szakállát is szerettem, meg velem kb egyforma magasságú volt, és bár szerintem sokan nem tartották vonzónak, szerintem messze ő a legdögösebb exem :D

A mostani párom muszlim, arabnak néz ki (amúgy perzsa, nem arab), nálam kicsit fiatalabb, szőrös, nem túl magas, nem is kigyúrt, de ebből még nem volt konfliktus, vagy hiszti.

Rosszindulatú megjegyzéseket ismerősöktől, rokonoktól nem igazán kaptam a származásukra nézve, inkább csak ilyen haveri-ismerősi szinten leginkább olyan fehér pasiktól, akiknek savanyú volt a szőlő, és akiknek határozottan nem kértem ki a véleményét. :D

2016. máj. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!