Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim szerint ez nem normális, tényleg ekkora gáz lenne?
A párommal 2 éve vagyunk együtt, bárhova ha megyünk szórakozni/randizni megfelezzük a költségeket, a barátom kèrésére. Amikor még ismerkedtünk ő fizetett mindent,de aztán elmondta, hogy szerinte az 50-50% lenne a fair.
Anyáék kiakadtak, mert a pasim jól keres,és igazán negtehetné ezt, plusz egy úriember nem így viselkedik szerintük, nagyszüleim nem is beszélnek vele emiatt.
Nekem ezzel semmi problémám nincs, anya szerint szakítóok...Mit tegyek? 20/l(párom 23/f)
Ha nektek ez igy jo, akkor nem gaz es nem kell semmit tenned.
Nekem az ilyen 50%-50% azert nem jon be, mert olyan fillereskedesnek gondolom az egeszet. Nem tudom elkepzelni, hogy a ferfi az eletemben allandoan azt lesi, hogy ha o hiv meg akkor milyen draga italt/etelt rendelek az etteremben es akkor ha en fizetek kovetkezoleg akkor direkt nem ker olcsobbat, mint en csak h egyenloseg legyen. Vagy pl hogy fozok a kozos lakasba es en vasaroltam be, akkor orizgetem a blokkot, kajalas utan az orra ala dugom, hogy akkor a felet fizesse ki...ez szvsz fillerb_sz*s
Szeretem ha egy ferfi elozekeny, kedves, galans es udvarias. Nem vagyok penzehes (van sajatom), de jol esik, hogy ezzel is kenyeztet es vannak meg olyan ferfiak akik sose hagynak azt hogy egy no elovegye a penztarcajat amikor vele mennek valahova es fizetesre kerul a sor.
Persze vannak extrem esetek, de en most egy parszaz forintos tetelrol beszelek (kave, udito), nem varnam el, hogy mondjuk eltartson.
Viszont mostanaban nagy divat a felezes es ismerek olyat akiknek bejott es olyat is akiknek nem. Szoval semmi akadalya, hogy igy eljetek:)
Ha mindig csak ő fizetne, nem lenne korrekt, de így is érzek benne némi igazságtalanságot.
Egyrészt a párod azért idősebb, ergó több éve van a munkaerőpiacon, majdnem kétszer annyit keres, mint te, talán többet is fogyaszt nálad, hisz férfi és mégis mindennek a felét kéri el tőled.
Ez sehogy sem korrekt és nem is férfias. Nem azt mondom,hogy csak ő fizessen, lehetne hogy a kisebb kiadásokat te, a drágább kiruccanásokat, pl. egy jobb étterem ő fizeti, de ez csak egy ötlet.
Persze, ha téged nem zavar és neked így jó, akkor nincs miről beszélni, maradhat ez a felállás.
Megjegyezném, én a barátokkal és a haverokkal szoktam felezgetni, de még ott sem filléreskedünk mindig, néha csak úgy meghívjuk a másikat, meglepjük valamivel a másikat, hát akkor egy párkapcsolatban sem kéne talán ennyire fillérb*szónak lennie egy férfinak, aki mellesleg jól is keres.
Most jön majd az az a rész mikor a lányok lefognak darálni a mondandóm után.
Én 24F. 600- ezret keresek mielőtt még valaki kérdezne ez nettó.
Ez a fele-fele dolog azért korrekt nem látom mi a baj vele, pl elmentek 2-3 hónap alatt 20 étterembe és mindig a barátod fizetne én a helyében nagyon pipa lennék mert ez nagyon úgy jön le hogy mintha kihasználnád és igen ez egy férfinak nagyon fáj mert egy idő után jönnek az ötletek hogy mindig én fizetek akkor most engem szeret vagy a pénzt.
Ez a dolog hogy együtt vagytok ez pontosan mit is takar
ketten éltek egy lakásban vagy csak együtt jártok nem mindegy,
Ha együtt éltek akkor szerintem az a célszerű hogy a lakást mindenestől felezitek pl amiben én vagyok az mindennel együtt kb 160-ezer havonta, meg beszélitek hogy kiutalja a pénzt és ennyi kb kiszámoljátok hogy a kaja kb mennyi azt is felezitek és kész. tegyük fel havonta a kiadásotok legyen 150-ezer ( lakás melegen + kaja) és meg bíztok egymásban a barátod ad 75-ezret hogyan vásárolsz úgy marad akár kicsivel több is neked.
De most ezzel a csokis meg üdítős dologgal meg ne szórakozzatok mikor megkívánjátok néha te néha a barátod fizet pl ha a barátod elvisz kétszer-háromszor moziba utána azért neked sem fogy megártani ha kétszer majd későbbiekben te fizetsz.
Vagy ha ez így nem nyerő mindenki fizesse a sajátját, mert ez a kibicnek semmise drága az nem lesz kóser.
Szerintem letudtok ülni és meglehet a legnagyob nyugalom mellet beszélni az egészet félre ertések nélkül.
mellesleg kiszeretne a barátoddal élni te vagy szüleid , nagy szüleid majdnem úgy hangzik mintha árucikk lennél már ne haragudj.
Ha egy párkapcsolatban azt szeretnéd hogy egyenlőek legyetek azért tenni is kel.
Tessék most kellene a női egyenlőségről papolni és nem csak akkor mikor a nő részére előnyös lenne a dolog tisztelet az olyan nőknek akik mindig próbálnak egyenlőek maradni mindenben.
Bocs hogy kicsit csúnyácska lett a külalak de fáradt vagyok már és aki írni pontosabban gépelni szokót amit diktálok hát hogy-is mondjam nem volt bőr a képemen felhívni ilyen későn.
Nem. A szüleid gázak ("kutya kötelessége"??).
Én 5. éve vagyok együtt a barátommal, az első randin én fizettem..:) Azóta szerintem többet fizet a dolgainkba, mint én, de nem számoljuk. Régóta először fordult elő a napokban, hogy számolgattunk, mert vettünk egy ruhásszekrényt. Mivel kétszer annyit keres, mint én, nem engedte, hogy kifizessem a felét, csak a harmadát. Ha végleg összeköltözünk, közös kasszát szeretnénk, aztán meglátjuk, hogy fog működni.
25N/32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!