Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim szerint ez nem normális, tényleg ekkora gáz lenne?
A párommal 2 éve vagyunk együtt, bárhova ha megyünk szórakozni/randizni megfelezzük a költségeket, a barátom kèrésére. Amikor még ismerkedtünk ő fizetett mindent,de aztán elmondta, hogy szerinte az 50-50% lenne a fair.
Anyáék kiakadtak, mert a pasim jól keres,és igazán negtehetné ezt, plusz egy úriember nem így viselkedik szerintük, nagyszüleim nem is beszélnek vele emiatt.
Nekem ezzel semmi problémám nincs, anya szerint szakítóok...Mit tegyek? 20/l(párom 23/f)
Anyudek idiotak ebbõl a szempontból. Fele fele az igazságos. Mi távkapcsolatban élümk ha én megyek õ fizet ha õ jön én. Ha meg mondjuk olyan helyre megyünk együtt ahol egyikünk sem lakik csak kirándulumk akkor felezés van
Ez egyaltalan nem szakító ok
Mindenki fizesse a sajatjat. Nehogymar az olcsobb noi belepo helyett tobbet fizessek. Vagy egy vacsinal nem eszrm annyit, mint egy ferfi.
Felvilagosult vagy. A szuleid egy letunt generacio.
N
Szerintem rendben van a felezés, de ezt sem kell túlpörögni, pl minden 500 forintnak kifizetni a felét meg beleadni minden doboz narancslébe.
Mindketten eleget kerestek, saját pénzetekből éltek.
Most képzeld el azoknál a hülye japánoknál van olyan, hogy a nő hív ribit a férjhez, aki előbb megmasszírozza, aztán szeretkeznek, majd az aktus után még a nő is fizeti ki a költségeket :S Ez konkrétan vezetői pozícióban lévő japánoknál szokás.
Tök ciki lehet így élni
igazából ez megállapodás kérdése, ha nektek jó így akkor ne mások döntsék el, hogy ez most jó vagy rossz...
sokan ezt a felezést úgy oldják meg, hogy egyszer az egyik máskor a másik fizet, de ott is lehetnek problémák, pl itt volt egy csaj aki azért panaszkodott, hogy neki többet kellett fizetnie, mert a srác drágább italt rendelt, mint előző alkalommal ő...
az oké, hogy néha ő fizet, de ne várd el tőle, hogy mindig ő fizessen...ez döntés kérdése...
23F
Kb hasonló jövedelmekkel, kicsit több, mi is felezünk, de azért nem centizzük ki. Mozinál, vagy 1-2 ezer forintos dolgokban amolyan egyszer te, egyszer én van, ha kétszer egymás után én, akkor se háborodok fel, sem fordítva. A nagy kiadásokban, pl ami már 20-30 ezer, mondjuk egy nagybevásárlás, ott el szoktunk számolni a pontos költségekkel.
Szerintem az alap elv, hogy nektek legyen jó, ha ti így teljesen elégedettek vagytok, akkor mindegy, mi lenne jó a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!