Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom hazudik nekem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudik nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár napja nem beszélünk annyit, mert neki tanulnia kell, ami tényleg igaz, viszont kb facebook-on kívül mindenhova feljárkál. Eléggé rosszul esik, hogy amikor van valami ideje, akkor velem meg sem próbál beszélni, direkt kerüli az egyetlen helyet, ahol ilyenkor kommunikálni tudunk. Pedig megértem, hogy tanulnia kell, nem szeretném zavarni, de még is szarul esik, hogy amikor megtehetné, akkor sem ír.. pedig szerintem nem sokat várok el, csak többet annál, hogy " szia, legyen szép napod! " mert kb ez az egész napi kommunikáció.. de még ezzel is beérném, ha nem látnám, hogy fent van valahol máyhol. (Még mielött megvádolnatok: nem, nem nyomozok utána, hanem pl instagram is kijelzi, hogy ki mit lájkolt mikor és akaratlanul is meglátom) Valamint facebook-ra is feljön pár óránként néha, de az, hogy megkérdezze tőlem, hogy hogy vagyok, luxus..

2016. máj. 23. 12:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy manapság mindenki fbot,meg vibert és egyebeket használ kommunikációra,ami kimerül az írogatásban, DE hidd el 3 perc telefonálás sokkal többet ér.Lehet régimódi vagyok, de sokkal jobb hallani a párod hangját, mint az idióta emojikat nézegetni.

Ha levizsgázott a párod, hívd fel és kész.

2016. máj. 23. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a helyedben ezt megpróbálnám most egyelőre átvészelni így, és ha már nem kell tanulnia, akkor beszélj vele erről. Most nem tudjátok megbeszélni, a tanulás miatt eleve feszült gondolom, nem lenne jó vége a beszélgetésnek. Szóval bármi is van, ha lement ez az időszak, akkor tudod vele megbeszélni.
2016. máj. 23. 12:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Ebbe még jobban belefogsz fáradni. Még jobban fognak zavarni ezek a dolgok. Tapasztalatból mondom. Nálam is így indult.Hetente találkoztunk,ha nem írt szóvá tettem vagy rosszul esett és ezekből vita lett.Láttam,hogy fenn volt máshol,de nekem nem írt,kombinálni kezdtem.Vége is lett.
2016. máj. 23. 12:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Valamint egész nap nem írtam neki! Csak annyit beszéltünk, hogy reggel köszöntünk, este meg elköszöntünk, szóval számonkérni se akarom, hogy mit csinált abban a 4 órában, hanem caak annyi kéne, hogy pl ahogy te is írtad, este tudjunk 3 szónál többet beszélni...
2016. máj. 23. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
37%

De bakker, szakadj már le az írogatásról!

Hagyd békén, kapcsold ki a telód, tegyél fel egy arcpakolást, dobj két szelet ubit a szemedre és igyál egy pohár gyümölcslevet. Lazíts! Este meg hívd fel pár percre, beszéljetek. (Mellesleg ha most ő vizsgázik, neked kéne figyelmesnek lenni vele, nem neki veled, már bocs.)

2016. máj. 23. 13:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Basszus, mit nem lehet azon érteni amit írok?? Figyelmes vagyok vele, direkt nem írok neki, mert nem akarom zavarni, tiszteletben tartom, hogy tanul, de PONT ez az, hogy este se lehet vele beszélni, mert ő köszön el, nem én, de utána még bőven fent van, és pont azért nem írok mert r*hadtul tiszteletben tartom azt, hogy elköszönt ès nem zaklatom, hogy " jé látom még fent vagy, akkor beszéljünk." Én is vizsgáztam az elmúlt hetekben, de annyit megtettem hogy amikor tényleg volt egy kicsi időm este, még skypeoltam is vele.. "már bocs."
2016. máj. 23. 13:42
 17/20 anonim ***** válasza:
38%

Elképesztő, mennyire kiborítja az embereket a net.

Én is vizsgázom, elég keményen, nem adom 4-esnél lejjebb, de azt is csak a legvégső esetben fogadom el (egyetemen). Hidd el ilyenkor levegőt venni nincs erőd, nem hogy még írkálni. Egyébként ha csak wifit ér a telefonja már online-nak jelzi a facebook is. Ne legyél nyuszi, írj rá ha látod fent.. ha nem "látta" akkor az előbbi eset van. Ha látja meg válaszol. Ennyire egyszerű.

2016. máj. 23. 13:59
 18/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Az én barátnőm is, aki mellesleg nagyon szorgalmas lány, kitartó és ő is rengeteget tanul, valahogy mindig tud jelentkezni, pedig van, hogy elmeséli, hogy 2 óra alvás után még hajnalban is felkelt tanulni.

Hogy lehet akkor az, hogy egyesek képesek írni vagy telefonálni?!

És, a másik, neki még nehezebb, mert nem is az anyanyelvén tanul, úgyhogy ez plusz nehézség, de szán rám időt, pedig csak a barátnője vagyok.

(Ezt az utolsó válaszolónak íram)

2016. máj. 23. 16:29
 19/20 anonim ***** válasza:

#17, vágod te ezt, csak:

"nem nyomozok utána, hanem pl instagram is kijelzi, hogy ki mit lájkolt mikor " - se az egyetem, se a vizsgaidőszak nem jelent szex, szerelem és főleg nem kommunikáció mentességet.

A srác eltűnőben, csak nem meri kimondani. Ennyi a sztori.

2016. máj. 23. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt/van . Vége is lett. Ő direkt nem akart írni Nekem magától csak ha rá irtam
2016. máj. 24. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!