Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom hazudik nekem, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hazudik nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár napja nem beszélünk annyit, mert neki tanulnia kell, ami tényleg igaz, viszont kb facebook-on kívül mindenhova feljárkál. Eléggé rosszul esik, hogy amikor van valami ideje, akkor velem meg sem próbál beszélni, direkt kerüli az egyetlen helyet, ahol ilyenkor kommunikálni tudunk. Pedig megértem, hogy tanulnia kell, nem szeretném zavarni, de még is szarul esik, hogy amikor megtehetné, akkor sem ír.. pedig szerintem nem sokat várok el, csak többet annál, hogy " szia, legyen szép napod! " mert kb ez az egész napi kommunikáció.. de még ezzel is beérném, ha nem látnám, hogy fent van valahol máyhol. (Még mielött megvádolnatok: nem, nem nyomozok utána, hanem pl instagram is kijelzi, hogy ki mit lájkolt mikor és akaratlanul is meglátom) Valamint facebook-ra is feljön pár óránként néha, de az, hogy megkérdezze tőlem, hogy hogy vagyok, luxus..

2016. máj. 23. 12:11
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*Máshol
2016. máj. 23. 12:14
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel
2016. máj. 23. 12:20
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

" szia, legyen szép napod! " mert kb ez az egész napi kommunikáció..

egy kedves ismerős, max. de nem egy párkapcsolati szöveg.

2016. máj. 23. 12:24
 4/20 anonim ***** válasza:
Beszélj vele,hogy ez neked rosszul esik. Ez a legegyszerûbb.
2016. máj. 23. 12:24
 5/20 A kérdező kommentje:
Valaki, nagyobb IQ és EQ szinten lévő, vállalkozó kedvű válaszoló? :)
2016. máj. 23. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

Vihar a biliben, egyértelműen.

Nem akar rád írni, amikor elfoglalt és csak pár perc pihenőt tart és a neten nyomkod dolgokat, de nem akar beszélgetést kezdeményezni, mert tudja jól, hogy az nem 2 sor lesz és ki fog zökkenni a folyamatból. Nem látok ebben semmi kivetnivalót őszintén szólva, nem tudom, miért ekkora tragédia, ha nem pötyögtök páróránként (sok ember teljesen hülyét kap ettől alapból, én is közéjük tartozom egyébként) néhány teljesen értelmetlen (mizu-semmi-mizu) sort, amiből még csak nem is lehet minőségi beszélgetést összerakni. Akkor már inkább ne beszéljetek napközben, este meg telefonáljatok, skypeoljatok, találkozzatok egy órára, sokkal többet ér, mint x óránként állapontjelentéses üzeneteket küldözgetni. Komolyan mi olyan komoly történik veled 4 óra alatt, hogy kérdezgetni kelljen, hogy vagy? Ez tényleg csak nekem furcsa?

Próbáld meg magad elfoglalni te is, ne azon kattogj, ő mikor online, mikor ír, mennyit. Ha amúgy minden rendben, csak most a vizsgaidőszak miatt ilyen lesz egy pár hétig, még nem a világ vége.

2016. máj. 23. 12:25
 7/20 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok kedves vagy,hogy tanácsot ad neked az ember Te meg gyakorlatilag le érzéketlen hülyézed... Ha ennyit nem tudsz magadtól megoldani neked se lehetnek valami magas értékeid az elõbb említett skálákon.
2016. máj. 23. 12:28
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az elöző szöveg az első kommentelőnek ment. Amúgy eszembe jutott, de már annyi ilyenért szóltam, hogy egyre szarabbul érzem magam, amikor rátérek ezekre... Csak az internetes kommunikációval van gond, amikor találkozunk érzem, hogy szeret, csak ugye max hetente találkozunk.. viszont már kezdek belefáradni ebbe... Meg azèrt se akarok vitát nyitni erről, mert nem akarok a vizsgája elött 3 nappal parádézni, szóval ki kell bírnom.. Úgy érzem ha szólnék neki, azzal csak ellökném magamtól, idegesítővé válnék, hogy nekem mindig van valamim.. pedig csak annyit kérnék hogy ne szarjon ilyen szinten a fejemre, meghogy ne hazudjon legalább..
2016. máj. 23. 12:31
 9/20 A kérdező kommentje:
" Akkor már inkább ne beszéljetek napközben, este meg telefonáljatok, skypeoljatok, találkozzatok egy órára, sokkal többet ér, mint x óránként állapontjelentéses üzeneteket küldözgetni. " nem beszélünk egész nap, tegnap meg ő küldött jóéjt üzenetet amire ugye nekem szintén illik elköszónnöm és utána láttam, hogy még fent volt jó ideig, illetve más oldalakon, majd megint feljött fb-ra, de nem írhattam rá, mert ugye már elköszönt tőlem. És ő is látta hogy fent vagyok mégse írt rám..
2016. máj. 23. 12:35
 10/20 A kérdező kommentje:
#4-es ne haragudj, nem neked szántam, hanem az elsőnek, csak miközbe írtam a szöveget, még jöttek kommentek. Elnézést :(
2016. máj. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!