Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha a parom meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha a parom meg nemtudja hogy mit kezdjen a jovojevel es nincsennek tervei az eletben, viszont nekem vannak erdemes lenne lezarni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
4 eve vagyunk egyutt,en 27 eves leszek,O pedig 30 iden.
2016. máj. 22. 11:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
nem nem gomo belerangatni mert ha o nem akarja nem fogom raeroltetni magam ez eszembe se jutott..
2016. máj. 22. 12:31
 12/22 A kérdező kommentje:
"fogom"
2016. máj. 22. 12:31
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy vannak tervei, csak éppen nem Veled. Mármint persze egyszer, majd biztos összeköltözne, meg családot is szeretne, csak éppen az még ráér, majd lesz valahogy alapon elválik. Valószínű éretlen. Jó neki egy barátnő,aki mindig ott van, ha kell, de a függetlenségét még élvezi.

Én a helyedben egy nyugodt helyzetben, szépen, megértően megkérdezném tőle, hogy milyen tervei vannak a kapcsolattal, mit szeretne és hogy Neked milyen terveid vannak.

Ha csak rámordulsz, hogy "mikor veszel el már végre" és "ideje lenne már összeköltöznünk/házasodnunk/gyereket vállalnunk", akkor csakazértse-daccból még inkább elzárkózik.

Megértelek, hogy szeretnéd már komolyabbra fordítani a helyzeteteket 4 év után, mert ha igazán szereted őt, akkor mire is várnál, de a férfiak többsége nem olyan gyorsan érik meg ezekre a komoly dolgokra. Ki kell derítened, hogy ő csak egy barátnőt akar, aki mindig kéznél van, mindegy is hogy kicsoda, vagy pedig csak egyszerűen nincs kész.

Arra viszont vigyázz, hogy ne erőszakold rá. Pl. nagy nehezen ráveszed az összeköltözésre aztán még 4 évet várhatsz mire elvesz, mert nem csak barátnője lesz, hanem takarítőnője és szakácsnője is egy személyben.

2016. máj. 22. 14:50
 14/22 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso,koszonom a tanacsod!
2016. máj. 22. 15:37
 15/22 omba ***** válasza:
45%

Kár volt ezért a négy évért, de utólag könnyű okosnak lenni... persze, ez halott dolog.

Nem feltétlenül, mert a te terveid sem érdeklik, 30 évesen csak úgy ellenni a világban... eléggé fölösleges egy élet.

Az meg nem fog változni.

2016. máj. 28. 11:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Megtudnam valtoztatni?
2016. máj. 28. 12:07
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Bele tudod sodorni, de akkor mindig Neked kell az erőt beletenni és hajtani a családi gépezetet.

A fenti hozzászólóknak meg annyit, hogy ez már tényleg a jóléti társadalom apokalipszise, amikor a 27 éves nőt letolják, nevetségesnek tartják, hogy családra és gyerekre vágyik.

Pont az ilyen idióták miatt, a nők egy része már inkább egyedül van. Nehogy már a másik tegyen nekem szívességet azzal hogy feleségül vesz, hogy kihordhatom, megszülhetem és felnevelhetem a gyerekét.

A posztoló egyébként sem mondta, hogy semmilyen más terve nincs az életben, de 27 évesen valóban ez a legaktuálisabb, mert 50 évesen is lehet Kongóba menni, de gyereket szülni már nem.

2016. máj. 28. 12:52
 18/22 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso,talan ha elengedjuk egymas kezet es kulon leszunk rajon o is h igenis velem eltud kepzelni egy olyan jovot ami mindkettonken szep es jo! Szeretjuk egymast az a lenyeg..
2016. máj. 28. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Nehéz mert néha nagyon nehezen kezdenek el dolgokat. Az enyèm is egy kicsit ilyen, elvileg akar összeköltözést de mindig nekem kell nyomni abba az irányba. Én felvetettem neki hogy ha nem szeretne családot semmi baj, de akkor külön kell folytassuk, erre viszont megsértődött, hogy dehogynem szeretne.

Picit engedékenynek kell lenni, figyelembe venni, hogy mi az ami tényleg nemakarás és mi az, ami szorongás vagy korábbi rossz tapasztalat, de azért azt sem lehet hagyni, hogy évekig az orrodnál fogva vezessen.

Érdemes beszélni vele, csak ne úgy hogy ultimátumnak vagy zsarolásnak érezze mert akkor bedacolnak.

2016. máj. 28. 14:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Zavaros vagy te Kérdező:

"Szeretjuk egymast az a lenyeg.." - ha az a lényeg, akkor mire föl ábrándozol családról, gyerekről????

Nem tudod megváltoztatni, 30 évesen, na ne!

2016. máj. 28. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!