Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leheteges olyan hogy egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leheteges olyan hogy egy 30 eves korban jaro ferfinak nincsennek meg tervei a jovore?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
létezik. Én 27 éves vagyok, és sajnos nincs tervem a jövőre nézve.
2016. máj. 19. 18:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Meg akkorse lenne ha van egy 4 even keresztul tarto parkapcsolatod egy lannyal aki mindent megtesz erted es foridtva is? Mindenben egyeztek szeretitek egymast es megis...
2016. máj. 19. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert a mai 30 evesek nagyreszt meg kamaszok agyilag.
2016. máj. 19. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen sajnos...az en paromnak sincs elet celja, pedig nagyon jol megvoltunk..szeretjuk egymast de neki meg nincsenek tervei ezert kulon valtunk mert nem akarja hogy csak szenvedjek es varjak ra ameddig o eldonti mit szerente kezdeni az eletevel...
2016. máj. 19. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:

akkor mondjuk lenne, pl az, hogy na haljunk éhen.

#1 voltam

2016. máj. 19. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
az én (volt) barátom 31 múlt és szintén nincsenek tervei, legalábbis ami a megállapodást és családalapítást illeti... örülj neki, hogy nálatok csak 4 év volt, nekem 8 év kellett, hogy rájöjjek... de egyébként sok olyan férfi van, akiknek ebben a korban már vannak terveik, szóval fel a fejjel és lépj tovább.
2016. máj. 19. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod! Csak nagyon nehez..nemtudnak most elkepzelni egy uj kapcsolatot senkivel..talan picit meg remenykedem h rajon h en kellek neki es eszhez ter..csak nehogy mar tul keso legyen szamomra..
2016. máj. 19. 20:16
 8/10 ittittitt ***** válasza:
az mit jelent,hogy nincs terve? nekem soha nem volt,mégis jól megvagyok.céljaim vannak amiket szeretek megvalósítani.úgy,előre eltervezni az életet,hosszútávra,lehetséges?mindenki akar valamit,egy új autót ,házat,gyereket de nincs semmi kőben vésve nagyon fanatikus kell legyen az aki előre leírja az életét és ahhoz ragaszkodik is .
2016. máj. 19. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy kérdező? Neked milyen terveid vannak vele? Beszéltél erről hangosan is vagy csak magadba?

Mi számít tervnek?

Nekem úgy fest a dolog, volt egy atomstabil 4 éves kapcsolatod, amit kb lekukáztatok, mert a srác nemlát a jövőbe, te meg szeretnéd, hogy mondjon valamit.

2016. máj. 20. 07:25
 10/10 A kérdező kommentje:
En 27 leszek iden,O 30..osszekoltozes,eljegyzes csalad egyutt..az en tervem ez let volna vele es elis mondtam neki,viszont o amiatt engedte el a kezem 4 ev utan hogy o nemtudja nekem megadni amire vagyom..mert nincsenek tervei,nem tudja hogy mit szeretne a jovoben...
2016. máj. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!