Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakinek úgy barátnője, hogy nincsennek igazi barátai?
Volt már barátnőm, igaz nem sok de akkor nem gondoltam erre.
A lényeg, hogy kicsit gátlásom van a lányok előtt, hogy nincsennek barátaim. Semmi extrém dolgom nincs, magas vagyok, sok lány helyesnek mond, sportolok de kicsit magamnak való vagyok.
Lányok ti hátránynak gondolnátok ezt a dolgot vagy nem is érdekel ez titeket? Nem gáz az ha nem mutatom be a lányt a baráti körnek mert tulajdonképpen kialakult köröm nincs is.. remélem értitek a kérdést.
17/F
Kösz a válaszokat!
Azt, hogy miért nincsennek nem tudom, pedig általánosban még voltak... de suliban elvagyok a többiekkel, meg bárkivel tudok beszélgetni de még is ritkán hív fel valaki. Egyébként azt már mondták nekem, hogy kicsit felsőbbrendűnek, beképzeltnek tűnök de nem szándékosan.
Pacsi!!! :D 17/ L :) Ugyan ilyen vagyok. :)
A barátom 23... és neki van baráti köre. El járnak néha hétvégenként...Én nem vágyom a szórakozásra és inkább otthon ülök. :) Nincs szükségem rá. Van egy két olyan barátnő aki meghallgat...de lényegében nem is nevezném barátnőnek őket. :D
Persze. Nekem előny lenne. Én is hasonló helyzetben vagyok.
Akinek van kedve beszélgetni írhat.
21/N
szintén így vagyok ezzel..alig akad pár barát.
én is szívesen beszélgetnék
18/L
Hát ha az én barátomat ez nem zavarja...akkor szerintem fordítva is így van. :)
Nem olyan tré ez szerintem. Manapság nehéz barátságokat kötni. Megbízhatatlan minden. :\ Szóval... Szerintem nem probléma és ettől még lehet barátnőd. Ne aggódj ez miatt!
"mondták nekem, hogy kicsit felsőbbrendűnek, beképzeltnek tűnök de nem szándékosan." Na ezaz! :D Mindig ezt kapom én is a fejemhez. Beképzelt. Haverjaim vannak, de olyan, akivel a legkényesebb dolgokról beszélnék, nincs. Barátnőm sincs. Nem is volt még.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!