Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny a párom? (tovább lent)
Egy éve vagyunk együtt, együtt is lakunk.
Mindenre és mindenkire féltékeny.Töröltem magam a Facebook-ról, a Messengert már rég nem használhatom.
Volt egy nagyon jó munkahelyem, leszámoltam, mert állandóan azzal csesztetett, hogy férfiak is vannak körülöttem.
Tegnapi eset miatt írok.Nem lakik nála a fia, de viszonylag még sok cucca volt, így költözködik, mindegy, dobozoltak a mennyaszonyával.Azt mondták, ott alszanak, mert reggel megy a költöztető.Úgy voltam vele,párom hagy pihenjen, napok óta 16-ozik, mert munka és pénzmániás.Kivettem szobát egy hotelben, megbeszéltük este 10-kor jön.
Pont lent voltam cigizni, amikor láttam, hogy megáll kocsival.Akkor pont beszélgettem, legnagyobb szerencsétlenségemre férfiakkal.Rögtön mentem is ki hozzá, de azt a cirkuszt....Mit keresek én lent, mért beszélgettem, miért pont férfiakkal, menjek dugni ha nekem ennyit jelent stb stb.
1,5 óráig rimánkodtam neki a kocsiban, hogy jöjjön fel, nem viccből vettem ki a szobát.
Háromszor mondta, hogy kapsz egy pofont, amikor megemelkedett a hangom.
Én vagyok a szemét amiért kommunikálok az emberekkel, vagy ő beteges már?
31/N
Én se szeretném, ha lenne barátnőm és az más férfiakkal beszélgetne. Bár ennyire nem lennék ilyen, mint ez a fsz.
Ha barátilag beszélgetnek. Nem érdekelne. Vagy csak haverok.
De az a baj, hogy 1 barátnőm volt és tudta a facet, és mikor a kapcsolatunk vége fele voltunk, akkor láttam, hogy facen flörtölgetett más pasikkal, úgy beszélgetett velük, hogy már mást keresett.
Volt okom féltékenynek lenni a vége fele már. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!