Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny a párom? (tovább lent)
Egy éve vagyunk együtt, együtt is lakunk.
Mindenre és mindenkire féltékeny.Töröltem magam a Facebook-ról, a Messengert már rég nem használhatom.
Volt egy nagyon jó munkahelyem, leszámoltam, mert állandóan azzal csesztetett, hogy férfiak is vannak körülöttem.
Tegnapi eset miatt írok.Nem lakik nála a fia, de viszonylag még sok cucca volt, így költözködik, mindegy, dobozoltak a mennyaszonyával.Azt mondták, ott alszanak, mert reggel megy a költöztető.Úgy voltam vele,párom hagy pihenjen, napok óta 16-ozik, mert munka és pénzmániás.Kivettem szobát egy hotelben, megbeszéltük este 10-kor jön.
Pont lent voltam cigizni, amikor láttam, hogy megáll kocsival.Akkor pont beszélgettem, legnagyobb szerencsétlenségemre férfiakkal.Rögtön mentem is ki hozzá, de azt a cirkuszt....Mit keresek én lent, mért beszélgettem, miért pont férfiakkal, menjek dugni ha nekem ennyit jelent stb stb.
1,5 óráig rimánkodtam neki a kocsiban, hogy jöjjön fel, nem viccből vettem ki a szobát.
Háromszor mondta, hogy kapsz egy pofont, amikor megemelkedett a hangom.
Én vagyok a szemét amiért kommunikálok az emberekkel, vagy ő beteges már?
31/N
Most komoly, hogy van egy 6 évesed?
Akkor nem úgy kéne szólnia a kérdésednek, hogy mi lesz veled,
hanem hogy milyen példát lát ezzel ő, milyen lesz így az ő élete?
Most tényleg fontosabb neked hogy rendszeresen f járjon benned, mint az őnbecsülésed és a gyereked???
Tudom,h azt erzed vege lenne az eletednek nelkule, de ez csak a magad nyugtatgatasa. Az elet megy tovabb! Foleg ha van egy kisfiad, gondolom nem szeretned,h o legyen a kovetkezo akit orrbaver. Pedig ez a minimum lesz amire szamithatsz egy ilyen embertol.
En most vagyok 18 eves, 15 eves voltam, amikor megismerkedtem "eletem szerelmevel". Nagyon szerettem, rozsaszin kodben usztam, jo volt minden, aztan kezdett feltorni a feltekenykedes. Alaptalanul! En egy kozvetlen laza lany voltam vilag eletemben, hat konkretan elveszitettem mindenkimeg mert "szot fogadtam" ennek az embernek. Fel ev utan kezdodtek a nem csak szobeli dolgok, persze mindenfele ku--rva is voltam mar. Nem utott meg, csak csipett,mart,leszoritott,fojtogatott,hozzavagott az agyhoz,stb. Es minden eset utan sirvafakadt,h o szeret es soha tobbe nem fordul elo es nem birna nelkulem elni.
Kevesebb mint masfel evig voltam akkora barom, h elturjem. Probaltam szakitani vele sokszor, de nem hagyta. Vegul muszaj voltam konkretan elfutni elole es segitseget kerni.
Azota vegre normalis az eletem es sokat tanultam belole,nagyon sokat. Megtanultam,h mar apro jelekbol lehet latni,ki- milyen ember.
Egy szakitas miatt nem lesz vege az eletednek. Kerj segitseget, es keruld el, tuntesd el az eletedbol ezt az undorito embert. Tudom milyen szar, en is szerettem,hiaba minden, de tudod mire gondoltam?
1.Tole akarok en gyereket? Egy elmebetegtol?
2.Lehet most meg nem, de 5 vagy 10 ev mulva mi lesz? Megol mert elmentem dolgozni?
Ez nem jatek, legalabb a fiadra legyel tekintettel...ne tedd tonkre az o eletet is.
Miért engedted,hogy idáig fajúljanak a dolgok?Így a papucsa vagy... nem veszed észre,hogy a rabszolgájává tett? .. Ennyit egy férfi sem ér!
Miért vagy még mindig vele?
Komolyan,ez az ember nem normális.Ez beteges.Tudom,mert a volt barátom ugyan ez volt.Szakítottam is vele,egyből el is költöztem.Nem volt könnyű...De az ilyenektől menekülni kell.
Beszélj vele!Ha nem változik(már pedig NEM fog) dobd ki.Ez az állapot csak súlyosbodni fog.../bocsi:/
1. 31 éves vagy, basszus, fiatal nô. Komolyan a legszebb éveidet akarod egy ilyen férfira áldozni?
2. Mit gondolsz, a gyereked mit tanul ebbôl? Ô csak azt látja, hogy az apja le lett cserélve valakire, aki sz..rba se néz. Azt akarod, hogy ô is ilyen ember legyen felnôtt korára? Mert bizony az fog rögzülni benne, hogy a nôknek az ilyen barmok kellenek.
3. Becsüld már egy kicsit többre magad! A hapsid egy idióta, de te meg adod alá a lovat azzal, hogy mindenben az akarata szerint cselekszel. Ennyire utálod magad, hogy beáldozod az önbecsülésed és az életed azért, hogy ne kelljen tenned semmit?
Nem tudom, miért van benned ez az elképesztô önbizalomhiány, hogy úgy érzed, csak egy ilyen embernek kellenél, de szerintem megérné elmenned egy pszichológushoz. Ezt a pasit pedig kérlek, hagyd, mert tönkretesz, de a GYEREKEDET is. Ha már saját magadért nem lépsz, legalább érte tedd meg.
Dehogy provokatív.Egyszerűen nem tudom egyenlőre nélküle elképzelni az életem.
Különben tegnap este szakított velem,mert azt mondta,hogy nem tud megbízni bennem.
Feladtam érte a mhelyemet, az életemet, mindent - mert egy idióta vagy.
Megüt, és te vele maradsz, meg folyton lehord? Hát, akkor egészségedre, megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!