Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom akkor is add borravalót, ha vele vagyok. Nem bunkóság ez?
Még friss kapcsolat, alig 4 hónapja vagyunk együtt.Általában egy helyre megyünk kajálni, ahol az eladó lány elég szép, mosolygós és sokat beszél, amig készíti a kajánkat. A barátom elég sok borravalót hagy neki minden alkalommal, volt, hogy 2200Ftot fizettünk és 3000ből nem kért vissza, de az 500Ft minimum neki mindig.Ma délután máshol voltunk és ott nem hagyott semmennyit.Kérdeztem, hogy miért amikor a másik helyen mindig sokat hagy, erre ezt mondta, hogy "nem tetszett a pultos csaj". Kicsit megsértett. A másik lánynak azért hagy annyit, mert tetszik neki és az sem zavarja, ha mellette állok. Kicsit összevesztünk és szerintem nagyon bunkó dolog, hogy ott vagyok vele és ezt csinálja.
Egyàltalán miért illik hagyni egy ilyen kézműves hambisnál a pultosnak borravalót? Kap fizetést és amúgy is, ha én ilyen gyorséttermben pultos lennék tuti megalázónak érezném, hogy kb.a szolgája lennék bárkinek is egy kis apróért. Persze a barátom szerint nincs igazam és azért szokott adni ennek a lánynak mert elégedett vele.
Én ajándékboltban is dolgoztam, és volt olyan vásárló, aki konkrétan 1000 Ft borravalót adott nekem.
Szóval ha elégedett a kiszolgálással és ezért hagy borravalót az az ő pénze és ő dolga.
Amikor bárpultban dolgoztam akkor volt, hogy 2-3000 Ftot otthagyott egy-egy vevő borravaló gyanánt.
Ezen problémázni felesleges. Bolhából csinálsz elefántot.
Nem értitek??
A másik helyen nem adott, a csajnak meg több száz forintot. Nem a borra valóval van baja,hanem azzal hogy ott van a párja mellett és az másnak jaszkarizik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!