Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom akkor is add borrava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom akkor is add borravalót, ha vele vagyok. Nem bunkóság ez?

Figyelt kérdés

Még friss kapcsolat, alig 4 hónapja vagyunk együtt.Általában egy helyre megyünk kajálni, ahol az eladó lány elég szép, mosolygós és sokat beszél, amig készíti a kajánkat. A barátom elég sok borravalót hagy neki minden alkalommal, volt, hogy 2200Ftot fizettünk és 3000ből nem kért vissza, de az 500Ft minimum neki mindig.Ma délután máshol voltunk és ott nem hagyott semmennyit.Kérdeztem, hogy miért amikor a másik helyen mindig sokat hagy, erre ezt mondta, hogy "nem tetszett a pultos csaj". Kicsit megsértett. A másik lánynak azért hagy annyit, mert tetszik neki és az sem zavarja, ha mellette állok. Kicsit összevesztünk és szerintem nagyon bunkó dolog, hogy ott vagyok vele és ezt csinálja.

Egyàltalán miért illik hagyni egy ilyen kézműves hambisnál a pultosnak borravalót? Kap fizetést és amúgy is, ha én ilyen gyorséttermben pultos lennék tuti megalázónak érezném, hogy kb.a szolgája lennék bárkinek is egy kis apróért. Persze a barátom szerint nincs igazam és azért szokott adni ennek a lánynak mert elégedett vele.

2016. máj. 20. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...
2016. máj. 20. 17:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem éreznéd megalázónak, ha borravalót kapnál, hanem örülnél a kedves, jól nevelt embernek, aki ad a sok bunkó után. Ennyi legyen a legnagyobb "baj" a barátoddal.
2016. máj. 20. 17:23
 3/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én ajándékboltban is dolgoztam, és volt olyan vásárló, aki konkrétan 1000 Ft borravalót adott nekem.

Szóval ha elégedett a kiszolgálással és ezért hagy borravalót az az ő pénze és ő dolga.

Amikor bárpultban dolgoztam akkor volt, hogy 2-3000 Ftot otthagyott egy-egy vevő borravaló gyanánt.

Ezen problémázni felesleges. Bolhából csinálsz elefántot.

2016. máj. 20. 17:26
 4/16 ittittitt ***** válasza:
ne is folytasd,már az megalázó,hogy hamburgert tömtök a fejetekbe.
2016. máj. 20. 17:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Gondolom legközelebb te viszed el őt enni, ne adj majd borravalót ha nem kedvesen és mosolyogva szolgálnak ki benneteket.
2016. máj. 20. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Tetszik neki. Na és? Nekem is van párom és meg se tudom számolni hány csajra mondta azt hogy tetszik vagy szép stb. Nem gondolod hogy akkor azzal a lánnyal jött volna össze nem veled? Nyugi ebből ne csinálj olyan nagy ügyet.
2016. máj. 20. 17:56
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
A barátod egy ilyen Lannister-balek, aki szórja a pénzt random. Ha 1930 lenne ő adná az első foritot a cigányoknak, hogy húzzák rá. Öregapám élt így, csóró is lett öregkorára.
2016. máj. 20. 18:02
 8/16 opened paradise ***** válasza:
100%
A borravalóval nem lenne baj. A magyarázat a felháborító. És az,hogy ez természetes neki.
2016. máj. 20. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Minden jo ilyen bolond ? Mintha a baratnomet hallanam ,basszus ha egy oregember lenni es kedves lenne akkor neki is hagyna borravalot. Ezt nem hiszem el ,o is ki van akadva ,hogy mit jopofizok a pincernovel. Arra nem gondoltal ,hogy orulj neki milyen rendes pasid van ,aki nem sajnalja a penzt es nem egy skot?! Tedd ossze inkabb a ket kezed,hogy ilyen gavaller pasid van...
2016. máj. 20. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értitek??

A másik helyen nem adott, a csajnak meg több száz forintot. Nem a borra valóval van baja,hanem azzal hogy ott van a párja mellett és az másnak jaszkarizik!!

2016. máj. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!