Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán kezdem? (bővebben lent)
Sziasztok!
Én egy 14 éves lány vagyok! És már volt barátom meg most is van egy. És nem tudom azt mondják korán kezdem a "pasizást" =/ szerintetek?
Csak veled korúak fognak így válaszolni.
Igenis korán kezdted.
Már konkrétan, hogy egy ilyen kislány a pasizás szól használja, riasztó.
Ahelyett, hogy gyerekként viselkednétek, amíg gyerekek vagytok. Egy ennyi idős személy, nem képes szerelemre, főleg nem a mai világban.
Nem megyek bele részletes elemzésbe, lehet hogy felesleges is lenne...
Azért próbálj meg odafigyelni, hogy ne csinálj magadból gyerekqurvát.
Szerintem nagyon korai!
Az a baj, hogy Ti ezt nem nagyon látjátok be, mert nem is akarjátok belátni...a párom kishúga pont ennyi idős és szabadidejében a barátnőivel játszik, fagyizik, sétálnak, tanul (nem utolsó sorban), este mikor a lámpák felgyúlnak már otthon van. Nem festi, keni magát...aranyos életkorának pontosan megfelelően viselkedő kislány...
Hát meglepődnék ha meglátnám egy fiúval...
Ezek a dolgok úgysem működnek úgy mint a felnőtteknél, hiába akarja ez ennyi idős erőltetni...gondolj csak bele csomó kötelezettség, iskola, szabályok emellett nem fér bele...és a korai szex sem vezet semmi jóra...inkább legyenek fontosabbak most a barátok, aztán szépen minden alakul:)
pár év és "nagy" leszel, addig meg használd ki és légy gyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!