Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl korán kezdem? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korán kezdem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 14 éves lány vagyok! És már volt barátom meg most is van egy. És nem tudom azt mondják korán kezdem a "pasizást" =/ szerintetek?

2010. ápr. 9. 23:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem nem kezded korán és ha lefekszel vele az sem korai...semmi sem késő és semmi sem korai...na pá..
2010. ápr. 9. 23:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy emellett még miből áll az életed (az iskolán kívül, persze)?
2010. ápr. 9. 23:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát gyerek vagy még de te tudod. Én 14 évesen elég érett voltam már a társaimhoz képest, párkapcsolatra is azt hiszem. Valaki korainak tartja, valaki nem.
2010. ápr. 9. 23:56
 4/15 anonim válasza:
Szerintem nem kezted korán egyáltalán. És egyet értek ..szex se lenne korai !
2010. ápr. 10. 00:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Tízévesek is lehetnek együtt, ha nem is azt csinálják, amit a felnőttek.
2010. ápr. 10. 00:37
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! =D
2010. ápr. 10. 00:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Csak veled korúak fognak így válaszolni.

Igenis korán kezdted.

Már konkrétan, hogy egy ilyen kislány a pasizás szól használja, riasztó.

Ahelyett, hogy gyerekként viselkednétek, amíg gyerekek vagytok. Egy ennyi idős személy, nem képes szerelemre, főleg nem a mai világban.

Nem megyek bele részletes elemzésbe, lehet hogy felesleges is lenne...

Azért próbálj meg odafigyelni, hogy ne csinálj magadból gyerekqurvát.

2010. ápr. 10. 01:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Oké!Megértettem! Odafigyelek majd de ez a gyerekqurva dolog ez azért túlzás!
2010. ápr. 10. 02:06
 9/15 anonim ***** válasza:
épp időben kezdted. egyszer megdöntöttem egy 14 éves csajt a suliudvaron. azóta érzelmi nyomorék lett szegény. de azért néha még kúrom, ha látogatási idő van az intézetbe.
2010. ápr. 10. 03:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korai!

Az a baj, hogy Ti ezt nem nagyon látjátok be, mert nem is akarjátok belátni...a párom kishúga pont ennyi idős és szabadidejében a barátnőivel játszik, fagyizik, sétálnak, tanul (nem utolsó sorban), este mikor a lámpák felgyúlnak már otthon van. Nem festi, keni magát...aranyos életkorának pontosan megfelelően viselkedő kislány...

Hát meglepődnék ha meglátnám egy fiúval...

Ezek a dolgok úgysem működnek úgy mint a felnőtteknél, hiába akarja ez ennyi idős erőltetni...gondolj csak bele csomó kötelezettség, iskola, szabályok emellett nem fér bele...és a korai szex sem vezet semmi jóra...inkább legyenek fontosabbak most a barátok, aztán szépen minden alakul:)

pár év és "nagy" leszel, addig meg használd ki és légy gyerek:)

2010. ápr. 10. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!