Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted korán kezdem?

Szerinted korán kezdem?

Figyelt kérdés

Cigizek,Citromos Gössert iszok néha-néha,South Parkot nézek,Bor sör stb.,'csúnyán'beszélek

és még van 2szer enyi jó tulajdonságom

2011. szept. 3. 13:47
 1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2011. szept. 3. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
ja télleg ...hány éves vagy?
2011. szept. 3. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a kérdésedből ítélve te nem lehetsz egy okos ember. Erről részben te tehetsz és ugyanígy tehetsz ellene. A kérdésedből ítélve nem lehetsz több 13-nál, bár szerintem még ennyi sem vagy!

Mivel megkérdőjelezed, hogy korán kezded ezeket a dolgokat, feltételezem, hogy talán felmerült benned, hogy nem helyes, amit csinálsz. Meg kell, hogy erősítselek ebben. Te egy bizonyos társaságnak szeretnél megfelelni, amire semmi szükséged nincs! Inkább a személyiséged fejleszd olyan szintre, hogy ne kelljen ilyen dolgokhoz folyamodnod, ahhoz, hogy elfogadjanak. Ha jól tippeltem az életkorodra, akkor nem hinném, hogy érted, amit mondani szeretnék, de nem szeretnélek lebecsülni. Ha úgy érzed, hogy mindenáron túl akarsz esni ezeken a dolgokon, akkor tedd ezt, de viseld az esetleges következményeit!

2011. szept. 3. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket sose érdemes elkezdeni.
2011. szept. 3. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző 2 válaszolóval. Még annyit fűznék hozzá, hogy a South park jó, ha érted is.
2011. szept. 3. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem a citromos gösserrel nincs semmi baj :D 14/L
2011. szept. 3. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!