Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit gondol rólam? Szeret-e?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondol rólam? Szeret-e?

Figyelt kérdés

Az osztályba van 1 fiú aki olyan 1 hete nagyon "nézeget" odajön, beszélgetünk...(ma doga után is jót beszéltünk...)

my**p-es is megnézi az adatlapomat, pedig nem is frissítem

Most szerelmes-e belém vagy csak beszélni?12 vagyok(ne ordítson senki ezért)és olyan 1 hónapja tetszett de valahogy vége lett...

Ha bevallja elküldjem vagy mit tegyek?

Akinek van normális ötlete az írjon.

2010. ápr. 9. 21:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ha zavarban van, akkor tuti h van vmi. És sztem te is szeretnél vele lenni. Írd meg neki, és a suliban majd még beszélj vele, hívd el sétálni v vmi (ha ő nem mer)
2010. ápr. 9. 22:25
 22/30 anonim ***** válasza:

omg. milyen emberekkel vagyok körülvéve.

akkor baz aludj, ugyis csak 12 vagy. azt holnap vele lóghatsz egész nap, és mindent megbeszélhetsz vele.

Nem egyszerűbb mint itt szenvedni?

(terhes vagy. cscs)

2010. ápr. 9. 22:26
 23/30 anonim ***** válasza:
bocs nemláttam az előző választ. Akkor ne msnen, hanem a suliba, amit írtam, kisebb jelek, stb.. de ha nem hív el elhívhatod teis. Jobbat nem tudok vagy csak fáradt vagyok (elég hosszú napom volt :D) Nah majd holnap még felnézek, írj privát emailt ha kell, egyenlőre ennyit tudtam segíteni :D
2010. ápr. 9. 22:28
 24/30 A kérdező kommentje:
majd a jövő héten megpróbálom elhívni, csak az a baj h utána nem leszek egy hétig itt és addig meg nem tudom h elfelejt-e vagy mi lenne
2010. ápr. 9. 22:28
 25/30 anonim ***** válasza:
*az előző alatt a tiedet akartam írni, nem ezét a p*csét, bocs :d
2010. ápr. 9. 22:29
 26/30 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek(nekem is hosszú napom volt, holnap még hosszabb lesz)ha látom fent akk megpróbálom vele éreztetni h bejön(remélem h ő is így van vele)

20.jára is elmondom:nem vagyok terhes(!)nem tom miért ez az 1. gondolata mindenkinek

2010. ápr. 9. 22:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Mond neki h majd gondoljon rád :P De am ha nem tudja, én smnen írnám emg h nem leszek itthon egy darabig :(((( De azért majd gondolj rám :) v vmi ilyesmi, ezt rád bízom. Elfelejteni pedig nem fog ne félj.
2010. ápr. 9. 22:31
 28/30 anonim ***** válasza:

nehogy privátot írj mer vége az életednek : D az ilyen barmok mindig a net végén vmi pedofil állatok :D csak a védelmedben szólok :D

(terhes vagy, 2. gondolat)

2010. ápr. 9. 22:33
 29/30 A kérdező kommentje:

remélem is!egyébk. tudja mert versenyezni megyünk és a tanár a fél iskolát átugrálta a feladatokkal(nem tom mért nem tudta volna csak nekünk megmutatni :S)

majd jövő pénteken(ha összejövünk szombatok)úgy fogok elköszönni(remélem)

2010. ápr. 9. 22:33
 30/30 A kérdező kommentje:
privisnek:nem vagyok meghúzatva eszembe se jutott
2010. ápr. 9. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!