Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit gondol rólam? Szeret-e?
Az osztályba van 1 fiú aki olyan 1 hete nagyon "nézeget" odajön, beszélgetünk...(ma doga után is jót beszéltünk...)
my**p-es is megnézi az adatlapomat, pedig nem is frissítem
Most szerelmes-e belém vagy csak beszélni?12 vagyok(ne ordítson senki ezért)és olyan 1 hónapja tetszett de valahogy vége lett...
Ha bevallja elküldjem vagy mit tegyek?
Akinek van normális ötlete az írjon.
omg. milyen emberekkel vagyok körülvéve.
akkor baz aludj, ugyis csak 12 vagy. azt holnap vele lóghatsz egész nap, és mindent megbeszélhetsz vele.
Nem egyszerűbb mint itt szenvedni?
(terhes vagy. cscs)
köszi mindenkinek(nekem is hosszú napom volt, holnap még hosszabb lesz)ha látom fent akk megpróbálom vele éreztetni h bejön(remélem h ő is így van vele)
20.jára is elmondom:nem vagyok terhes(!)nem tom miért ez az 1. gondolata mindenkinek
nehogy privátot írj mer vége az életednek : D az ilyen barmok mindig a net végén vmi pedofil állatok :D csak a védelmedben szólok :D
(terhes vagy, 2. gondolat)
remélem is!egyébk. tudja mert versenyezni megyünk és a tanár a fél iskolát átugrálta a feladatokkal(nem tom mért nem tudta volna csak nekünk megmutatni :S)
majd jövő pénteken(ha összejövünk szombatok)úgy fogok elköszönni(remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!