Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy visszavágtam? Vagy mi a normális?
Nos a történetem annyiból áll,hogy nem sokára részt veszek a bálon,amire együtt megyünk,és elterveztem,hogy tök jó lesz,legalább együtt tudunk lenni,mert ez mostanában egyre ritkábban jön össze,különböző okok miatt.Ő is ezen véleményen volt,aztán elmondta,hogy ő fog egy másik lánnyal is táncolni,mert megígérte neki,és a lány TUD táncolni,minden évben szoktak.
Nos tényleg nem tudok "rokizni" profi szinten,de eléggé meglepett a dolog.Lehet én reagálom túl,sőt biztos,csak most elég rosszul érzem magam.Mikor ezt mondta,én visszavágtam neki,hogy "Rendben,de akkor én is táncolok más fiúkkal".Ez már nem nagyon tetszett neki,és aztmondta,inkább nem táncol a lánnyal,de akkor én se fiúkkal.Tudom,hülyeségnek tűnik,de ő is féltékeny típus nagyon,és én is,és most nem tudom mivan.Mi lenne a legjobb?
Az utolsó válaszolóval értek egyet.
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad neki, hogy táncolsz fog másokkal. Ne várja el, hogy amíg ő táncol addig te csak ülni fogsz. Ez most olyan dolog, mint ha azt mondta volna "én elmegyek a haverokkal bulizni, de te nem mehetsz sehová".
Nem reagálod túl a dolgot, ha ő táncolhat más lányokkal, hát táncolj te is más fiúkkal. De ez még nem a féltékenységet jelenti, egy bálon ha felkérnek táncolni kell, egy tánc nem azt jelenti, hogy meg fogod csalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!