Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom sosem akar lemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom sosem akar lemenni setalni, csak nagy ritkan lehet vele csinalni barmit is. Masoknal is van ilyen problema? Mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Csak akkor megyunk le ha boltbol kell valami ami neki mar setalasnak szamit, de szerinten ez nem ugyanaz mintha csak lemennenk ugy setalgatni, vagy nezelodni valahova. Szerinte mindenhez penz kell csak ugy lehet csinalni barmit is ehhez kepest en hiaba hivom meg barhova is h majd en fizetek igy sincs kedve mert folyton lustulni akar. Eleinte nem volt ilyen, 2 eve vagyunk eggyutt es egyre rosszabb a helyzet egyre jobban nincs kedve semmihez csak dogleni, foleg miota hozza koltoztem. Kajat is inkabb rendel minthogy elmenjunk es beuljunk vhova.. moziba se megy inkabb neten megnezi.. Csakhogy ne kelljen kimozdulni.. De igy szerintem semmi hangulata nincs az egesznek.. Nekem ez a hangulat hianyzik. Nemazt mondom h mindig menni kene, neha kell ilyen ossze bujos sehova Nem megyunk nap De mar nagyon unom ezt az egeszet..
2016. máj. 17. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez nekem olyan fura, amiket a barátokról írtok, hölgyek.

Nem vagyok a tipikus "mindig nyüzsgő" ember én sem, de kapásból 5 dolog jut eszembe, ami pont nulla forintba kerül, vagy viszonylag kicsi költségvetésből kihozható, mint közös program - csak nekem meg nincs kivel elmennem :D

Ilyen az élet, sokan pont azt nem értékelik, ami az orruk előtt van :)

2016. máj. 17. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Szívesen sétálnék. Akár társaságért cserébe is. Hátsószándék nélkül.
2016. máj. 17. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2016. máj. 17. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt nekem is ilyen barátom. Semmi kreativitás, semmi hajlandóság programszervezés terén. Beszélj vele, de ha nem változik, akkor ne áldozd unalomra a fiatalságodat. Bocsi, ha nyersen fogalmaztam, de számomra akkor szörnyen ijesztő volt ez a gondolat.
2016. máj. 17. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#12 vagyok és 27. Pedig,csak olyan lányt keresek, akivel sétálhatok, kirándulhatok. Aktív kikapcsolódás céljából.

Szóval,ha valaki minden mögöttes gondolat nélkül sétálna,fagyizna,kirándulna stb, küldhet privátot. Kortól és nemtől függetlenül!

Előtte szívesen beszélgetek is,hogy megbizonyosodj róla, nem vagyok debil, perverz, magamutogató. Illetve,hogy én is megbizonyosodjak.

Szép napot!

2016. máj. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!