Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szereljem le anélkül, hogy bunkó lennék?
A barátom állandóan azzal van elfoglalva, hogy kik az új ismerőseim a facebook-on.
Számra pontosan tudja, jobban, mint én. Nyár óta tart ez a mániája, már sokszor kértem, hagyja abba, mert megőrülök. Mikor vagyok fent, mennyi időt töltök el, stb.
Nem vagyunk már tínédzserek, nagyon nem, de ő mégis így viselkedik. Úgy érzem, akkor lenne boldog, ha törölném a profilomat vagy hasonló.
Fórumozók, mit gondoltok?
Részben tapasztalat is (saját is, ill. a környezetemben is láttam már mindent), bár szerencsére tanultam az esetből, régen volt.
Emberismeretemre sem panaszkodom, nagyon sok év tanulás volt, de megérte :)
Akkor jól éreztem. :)
Amúgy milyen jellemnek kell lenni ahhoz szerinted, hogy elviselje a folyamatos kontroll alatt tartást? Az hogy gyengének, kicsit kevés.:)
Az én esetemben akkor az áll fenn, hogy a birtoklási vágyat a szeretet/szerelem jelének érzékeltem.
Még időben kapcsoltam, de hogy jutottam idáig, ahhoz idő kell megfejteni, mert még nem tudtam.:)
Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!