Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Kinek jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kinek jönnek be az ilyen "vad" lányok?

Figyelt kérdés
Fiúkhoz szólnék inkább, de bi/leszbi lányok is válaszolhatnak. Nektek bejönnek-e az olyan lányok aki cigizik, alkalomattán iszik, szeret bulizni.. Sok fiubaratja van.. Asztalon tancol, szereti a fekete/leopardmintas ruhakat.. Barna (szolis) bore van.. Az alakja jo, (rudtancol), melle kicsi, segge jo. A haja szoke vagy fekete. Bejonne? /igen magamat irtam le/

2016. máj. 16. 09:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a kérdezőt,-idióta bolond Gyurka' lesz az

- aki este kilenckor már olyan tök részeg,hogy a sarki bár melletti lámpaoszlopon rúd táncol a nővére leopárdmintás cicagatyájában,szájából ki lóg a cigi és bősz énekhangján üvöltözi,hogy,"- vuh - há h..- vad de, vad de, vad vagyok nem bír senki vélem,se pénzem se otthonom vadállat a vérem....

2016. máj. 16. 09:57
 22/28 anonim ***** válasza:
##21. XDDD
2016. máj. 16. 10:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a leírás alapján én is egy közönséges kis tini ribit tudok elképzelni, nem pedig egy "vad" lányt. Aki ráadásul írni sem tud. Nem jönne be, de sokan egyszer biztos szívesen felpróbálnák.
2016. máj. 16. 10:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

"Alkalomattán".. Jajj. :DD

18/F

2016. máj. 16. 10:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én negyvenes hetero nőként válaszoltam azt, hogy ez cigányos.

21F

2016. máj. 16. 10:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Szexre igen, tartós kapcsolatra viszont egy ilyen lány alkalmatlan.
2016. máj. 16. 10:58
 27/28 anonim ***** válasza:

Az ilyen lányoktól max hányni tudok. Még a farkam sem állna fel rá. Sajnálom, de ez van.

Az értelmi szinted egy frissen mosott zokniéhoz hasonlítható csak neked az agyad volt a mosógépben ez itt a baj. Meg az, hogy ilyenekkel van tele minden és ezért szinte lehetetlen egy normális lányt találni. A média hatásait láthatták. Köszönjük.

2016. máj. 16. 13:02
 28/28 anonim ***** válasza:

az, hogy mindezt ilyen fiatalon teszed, csak ront a helyzeten.

tucat ribi vagy, sajnálom

2016. máj. 16. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!