Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kinek jönnek be az ilyen "vad" lányok?
Skippelném, mint a fősulin a reggeli előadásokat. Vagy, érdeklődnék a tarifája felől...
26/F
Ez a leírás minden cigányra illik.
Nem vad. Csak simán buta, alpári, műveletlen, közönséges, ribis, undorító, irritáló.
+1 a #13ashoz, mellesleg.
Nyugi, jelentjük, hogy rossz kategória, csak átkerül a megfelelő helyre a kérdésed.
Nem vagyok negyvenes..könyörgöm..
De úgy látom nem cáfolod meg azon elméletet, hogy buta vagy mint a seggem, mert vernyákolsz holott a kérdésben nincs benne, hogy melyik korosztály véleménye érdekel.
Nem mellesleg nem tök mindegy, hogy ki írja a választ? Értem én, hogy mondjuk egy 15 éves kanos kissràcnak ez az álmok netovábbja, viszont a tènyen nem változtat, hogy közönséges a viselkedésed. Ez màr-már egy axióma. Tény és kész.
Ez nem vadság, hanem közö ségesség, és igénytelenség saját magaddal szemben.
Aki ennyire nem tiszteli saját magát, nincs tartása, azt én sem tudnám tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!