Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jönnek be nekem nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NoName_0112 kérdése:

Miért jönnek be nekem nagyon az emo lányok? (kép)

Figyelt kérdés

Nem értem én nem vagyok emo, akkor miért jönnek be annyira az emo lányok ??? Az eddigi kapcsolataimban mindig éreztem, hogy a lányban nincs meg az a + ami nekem kell ! Ezt úgy értem az az extrémség.(persze csak azok akiknek egy színű a haja)

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 11. 00:50
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
17/F
2015. máj. 11. 00:51
 2/21 anonim ***** válasza:
Mert a dominanciát látod bennük.
2015. máj. 11. 00:52
 3/21 anonim ***** válasza:
De voltál már emós csajjal? Vagy csak beléjük vetíted az eddigi kapcsolatokban érzett hiányt?
2015. máj. 11. 00:54
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
úgy látom megérkeztek a fotelpszichológusok, ideje mennem
2015. máj. 11. 00:55
 5/21 megadeth18 ***** válasza:
Azért mert photoshoppal magukra nyomnak 5000 effektet. Smink meg photoshop nélkül rondák és pattanásosak. Sok nőben van extrémség, de az emo-sokban szerintem nincs. Biztos tizenéves kisrác lehetsz, aztán gerjedsz, ha egy lány festi meg vasalja a haját.
2015. máj. 11. 00:55
 6/21 anonim válasza:
Nem biztos, hogy meg kell ezt magyarázni feltétlenül. Erre a leginkább még te tudhatod a választ. Az ilyen tudat alatti vonzalmakat egészen a gyerekkorig is vissza lehet vezetni többnyire. Nekem pl bejönnek a festetlen hajat hordó csajok és nagyon egyértelműen mesterséges hajszínek, amik semmiképp sem léteznek természetes formában. De a természetben fellelhető színre festett haj már nem. Ilyen hülye állat az ember.
2015. máj. 11. 00:56
 7/21 anonim ***** válasza:

Az okát nem tudom, több dolog is állhat a háttérben.

Szerintem nincs ezzel baj.

Nekem is bejönnek.

2015. máj. 11. 00:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem is bejönnek! olyan aranyosak hogy valami hihetetlen :D pedig nem vagyok emo
2015. máj. 11. 01:01
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
2.at addig dugnám, míg lenem sorvad a pinája farkamról.
2015. máj. 11. 01:01
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem az volt a kérdés, hogy ki hányszor dugná meg valamelyiket.

Egyébként tényleg erre csak te tudhatod a választ. Nézz mélyen magadba, meditálj rajta és akkor rájösz. De nem mindegy, hogy miért jönnek be neked? Bejönnek és kész.

2015. máj. 11. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!