Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NoName_0112 kérdése:
Miért jönnek be nekem nagyon az emo lányok? (kép)
Figyelt kérdés
Nem értem én nem vagyok emo, akkor miért jönnek be annyira az emo lányok ??? Az eddigi kapcsolataimban mindig éreztem, hogy a lányban nincs meg az a + ami nekem kell ! Ezt úgy értem az az extrémség.(persze csak azok akiknek egy színű a haja)
2015. máj. 11. 00:50
11/21 opened paradise válasza:
Meg tudlak érteni...
Bár nekem inkább simán legyen extrém,mint emo. Mondjuk nem ez alapján döntök.
És nekem a több színű is jöhet :D
12/21 anonim válasza:
Nekem is bejonnek neha, de ok pont nem. Pedig 21 vagyok. Igen, ez egy kicsit a kivancsisaggal tarsul, mert tudni akarod milyenek, stb. Bnonek nem kene, csak k*felni. Az okat sajnos nem tudom, mindenkinel mas lehet. Egyik haveromat is beinditjak.
13/21 anonim válasza:
Azért b+, mert a hajuk mocskosul dögös, az ember legszívesebben egész nap rángatná. Főleg azok a nagy hajak, amik 2-3, vagy még több színben pompáznak, simán eladnám a lelkem egy ilyenért.
14/21 anonim válasza:
A haj és a kuvraszép szemek, amiket jól kihúznak tussal... :33 imádom
16/21 A kérdező kommentje:
#3. Nem még nem :3 De ismerek vagy 6 lányt :D
2015. máj. 11. 12:13
17/21 anonim válasza:
Még jó hogy amit küldtél abból kapásból nem is emo hanem scene.De k.
18/21 A kérdező kommentje:
#17. xD miért nem ugyan az a kettő ??? :D
2015. máj. 12. 00:37
19/21 anonim válasza:
nem... kiaszottul nem xd
Az emok depresszívebb, szuicidebb, sötét világban élő egyedek.
A scenek viszont színesek nagyon, de nem annyira önyilkos hajlamúak (persze akad).
és valahogy így van az érzékenységi listán, hogy
EMO->SCENE->PUNK->GOTH
20/21 anonim válasza:
Engem a tele tetovált pc-es emberkék indítanak be , de kib.aszottul mint Andy Biersack , Ronnie Radke meg Oliver Sykes bár ő már határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!