Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk! Miért hanyagoljátok el a barátnőtöket, aki nagyon szeret titeket és mindent megad nektek?
7 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem már nem szeret. Elhanyagol, csak akkor kedves, ha szexet akar. Persze, miután megkapja, ismét jön a bunkózás. Van, hogy napokig nem is keres. Miért csinálja ezt?
Ő: 20/F én 18/L
Köszönöm előre is!;)
De tanultam...ez inkább egy elkeseredett mentségkereső kérdés volt, igazából tudtam.:(
Akkor most már ne is számítsak semmi jóra?
Beszélj vele, kérdezd meg, hogy miért viselkedik így veled, ha kifogásokat és mentségeket keres és nem egyenes választ ad, akkor tudni fogod, hogy mi a teendőd.
És még valami, ha elhanyagol, akkor te miért fekszel le vele?
Legyen már önbecsülésed és ne add már ennyire könnyen magad!
Azért, mert te túl jó vagy hozzá, mindent megadsz neki a bunkózása ellenére... készpénznek veszi, hogy vele vagy. No meg tudod, először csak egy kicsit szar le, csak kicsit bunkó; látja, hogy megteheti aztán fokozza. A végén azt veszed csak észre, hogy a fejeden táncol.
10: Nettó hülyeség. Csak nem férfigyűlölőnek tetszik lenni?
Nem vagyok férfigyűlölő, bocsi, ha a kicsi lelkecskédbe gázoltam, csak a tényeket írtam le, de nyilván vannak kivételek, mint mindig, de mint tudjuk a férfiak a faj fentartásra vannak bekódolva, a nők az érzelmekre és a családcentrikusságra.
Ha ezt eddig nem tudtad, akkor olvass utána.
Csak Szerinted. A tények mást igazolnak hogy kinek mi a szerepe az életben.
Nyilván egy harmonikusan működő kapcsolat az ideális ahol a felek szeretik egymást és mindent együtt csinálnak.
Két dolog lehet a háttérben:
1. Vagy nem adsz meg neki mindent, csak azt hiszed.
2. Egyszerűen csak ilyen a természete. Nem illetek össze.
Ekkora baromságot, hogy a férfiak meg a nők máshogy élik meg a szexet :D A szex érzelmek nélkül is lehet jó, ha nem úgy lenne, nem lennének nők, akik rövid kalandokba bonyolódnak bele :D
Amúgy a 13-as jókat írt. A pasid látja, hogy belé vagy zúgva, és úgy érzi, mindent megengedhet magának, mert tök mindegy másnap, vagy két hét múlva keres, te úgyis ott leszel neki. Úgyhogy hagyd el, és akkor majd meg fog lepődni :D Meg hát, amúgy is jobb partnert érdemelsz.
Köszi mindenkinek:)
Akkor valószínűleg szakítok vele, mert ezt így nem fogom tovább bírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!