Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiúk! Miért hanyagoljátok el a barátnőtöket, aki nagyon szeret titeket és mindent megad nektek?
7 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem már nem szeret. Elhanyagol, csak akkor kedves, ha szexet akar. Persze, miután megkapja, ismét jön a bunkózás. Van, hogy napokig nem is keres. Miért csinálja ezt?
Ő: 20/F én 18/L
Köszönöm előre is!;)
Mer' olyan mint a parketta.
Elsőre jól lefekteted, és egy életen át taposhatsz rajta.
Szánalmasan buta vagy, kérdező.
Problémádat miért nem VELE beszéled meg? Ez miért luxus neked?
Egyébként meg ha ezt tudod, hogy csak szexet akar, akkor miért vagy vele? Ingyen d..gó eszköz vagy nek!
Kérdéseddel pedig ne általánosíts! Az én párom nem hanyagol el engem, nagyon szeret és ki is mutatja, de én is neki, amit érzek!!!
Köszönöm a válaszokat!:)
Csak normálisokat ha lehet...
És nem hinném, hogy annyira buta vagyok, csak szerelmes.:)
A szerelem nem kifogás kislány!
Légy észnél, ha van neked. Ha majd megpofoz az állítólagos párod, akkor is majd azt mondod, hogy megbocsátasz neki naiv módon, mert szerelmes vagy?
jól érzed, hogy nem szeret.
és azért csinálja, mert nem szeret. de a szex az jó.
De ha nem szeret...
A szex ennyire jó nektek érzelem nélkül?
Oké, bocsánat, nem akartam általánosítani:)
A pasik másként működnek, mint mi lányok. A legtöbbjüket csak a f.rkuk hajtja és nekik nem kell érzelem, hogy d..gjanak.
A lányoknak/nőknek szükséges az érzelem, mert mi érzelmekre vagyunk bekódolva.
Nem tanultál biosz kérdező, hogy ennyire tudatlan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!