Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Attól még szerelmes vok, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól még szerelmes vok, h tartósan haragszok rá, és veszekszek azért, mert nincsen szexuális életünk?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 12:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hümm..fura. azt mondjuk értem h nemszereti ha átszűrődnek a hangok.

és amikor nála vagytok? akkor mi a kifogás?

2010. ápr. 9. 12:53
 12/17 A kérdező kommentje:

nála ritkán vagyok, akkor nincsenek ilyen problémák, akk szimplán fáradt.

(egyébként nála nem szeretném, mert a szobája nagyon nyomasztó.)

2010. ápr. 9. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:

sztem fenyegesd meg. mond meg neki h neked bizony vannak szükségleteid, attólmég mert ő aszeuxuális lett, te ugyanúgy vágysz a szexre, és előbbutóbb muszáj h kielégülj a maszturbálás pedig kezd nagyon unalmas lenni...valamint, mond neki h szted egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex, és ha a szex nemműködik, vagy megromlott akkor ott vmi baj van a kapcsolattal, ésha ez nem kerül felszínre és nem oldódik meg, akkor előbbutóbb a kapcsolatbak i vége lesz

ha télleg szeret, elgondolkozik ezen

2010. ápr. 9. 12:57
 14/17 A kérdező kommentje:

az a baj, h fél éve nyögök ezért neki, h ez így nem jó.. veszélybe sodorja ez a dolog a kapcsolatunkat.. stb.

szakítással is fenyegetőzöm. mondja h ne..de nem tud vele mit csinálni, legyek türelmes.

na most sztem ne várjak már lány létemre egy fiúra..

2010. ápr. 9. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
az h legyél türelmes az sztem jelent vmit...sztem van valami mögötte amit nem mond el. legalábbis ez a légy türelmes ez erre utal. sztem ne szakíts vele, hanem derítsd ki mi van a dolog mögött. énis ugyanilyen helyzetben voltam, énis ezen örlődtem h mi a retek van....aztán kiderült. megírom priviben ha érdekel.
2010. ápr. 9. 13:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Itt a jó idő, menjetek ki a természetbe!

Ha így sem megy, akkor kinéz ebből egy alapos elbeszélgetés.

2010. ápr. 9. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
válaszoltam neked ímélben.
2010. ápr. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!