Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg a pasimmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a pasimmal, hogy nem szeretnék magassarkút hordani?

Figyelt kérdés
A pasim megőrül ha meglát 1 magassarkús nőt, a boltban is ha veszek valamit állandóan a magassarkúkkal jön, hogy ilyent kéne hordanom. Szerinte ettől igazán nő egy nő. A kapcsolatunk elején volt, hogy párszor hordtam magassarkút, pl első találkozásunkkor is az volt rajtam,és fel is szokta hozni, hogy akkor még volt stílusom.. De aztán kezdtem hanyagolni az ilyen cipőket mert már nem szerettem őket annyira, mert meguntam h fáj benne a lábam. Aztán eltört a bokám, műtve is lett és még utána is folyamatosan mondta h magassarkút hordjak mikor utána laposban is alig bírtam járni.. Egyébként én megértem őt valamennyire , mert nekem is nagyon tetszenek, de jelenleg még bent van a bokámban a műtétkor a lábamba tett csavarok meg fémlemezek ami nemsokára ki lesz véve, de úgy döntöttem most már soha többet nem akarok magassarkút hordani műtét után se,mert nem érezném magam biztonságban benne.. azok után h 1 full lapos cipőben csak megbotlottam és kitekeredett teljesen a bokám azóta eldöntöttem, hogy képtelen leszek magassarkút felvenni, és a bokám is érzékeny marad.. csak ezt a barátom képtelen felfogni.. és bánt is a dolog hogy nem tudok a kedvére tenni, hiszen így már nem tekint igazi nőnek, és neki csak az a szexi aki magassarkút visel.. szóval én neki sosem leszek szexi se vonzó, se igazi nő..
2016. máj. 13. 10:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
18%

29: a kérdezőt a párja megismerte és elfogadta valamilyennek. Ő ahhoz képest változott. Az senkitől nem várható el, hogy ő is változzon a párjával. Én nem hibáztatom ezért.

Amennyire ki lehet hámozni, itt nem egy 10 éves kapcsolatról van szó, hanem egy épp csak alakuló románcról.

2016. máj. 13. 15:13
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
És egy bokatörésről. Az azért több, mint egy stílusváltozás.
2016. máj. 13. 15:36
 33/35 A kérdező kommentje:
2 eve vagyunk amugy eggyutt es a magassarkut akkor meg szerettem mikor talalkoztam vele, csak aztan fel ev utan kezdten hanyagolni, de neha neha meg vettem fel, pont a bokatoresem napjan is azt terveztem h 1 szexi magassarkuban megyek hozza, szoval ha nem torik el a bokam akkor biztos h hordanek magassarkut.. De kb 1 eve volt a mutetem azota benne vannak a femek meg a csavarok, probaltam fel amugy magassarkut dea mutott labam remegett benne , de ha az uton 1 kissebb gorongy is van egybol erzekeny a bokam, es az orvos szerint is most mar mindig erzekeny marad hiaba veszik majd ki a femeket.. Ez az egyik amiert mar soha nem akarok hordani a masik meg az h nem talalom ezek utan biztonsagosnak.. Baratom meg ezt nem erti meg.. Ettol fuggetlenul nem akar elhagyni mert mar mondtam neki h akk keressen olyan csajt de megis en kellek neki valamiert.. Azt tudom h 1 ilyenert nem fogunk szet menni, csak zavar ez az egesz.. Egyebkent meg ő sem olyan mint az elejen.. Viszont ő nem kulsoleg hanem belsoleg valtozott meg.. Az elejen amugy meg nem tudtam h ez ennyire fontos neki, mert csak bokatoresem utan kezdodott ez az egesz..
2016. máj. 13. 16:36
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni véleményem az, hogy ha a belső változik meg rossz irányba, az inkább tud egy kapcsolatot tönkre vágni. Normális embereknél persze. Aztán vannak az ilyen felszínes emberek, mint a párod, meg az az egy válaszoló, aki a pasid pártját fogja, akiknek nem lehet megfelelni örökké, mert az ember stílusa változik. Érdekes, hogy amióta a barátom ismer (8 éve) voltam már mindenféle stílusú, míg végül megállapodtam a visszafogottan nőiesnél és soha nem ábrándult ki belőlem. Tudja, hogy utálom a magassarkút (nem is egészséges), de volt hogy abban virítottam, sőt úgy ismert meg, mégse bánt engem érte. Ugyanúgy szeret, persze cserébe engem sem érdekel, hogy a hosszú évek alatt sokat változott stílusilag. Néha rossz irányba, de neki tetszett és nekem meg az tetszett, hogy ő boldog így és mivel boldog volt az önbizalmán is dobott a dolog, ezáltal képtelen voltam nem észrevenni, hogy mennyivel feldobottabb a hangulata és végül arra jutottam, hogy mennyivel jobb így. De hát ez azért van, mert én nem a külsejébe szerettem bele (valamint tisztába voltam azzal is, hogy ez korunk növekedésével úgyis változik) képes voltam elfogadni bárhogy is nézzen ki.
2016. máj. 13. 18:51
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
#31 érdekes, az én anyám mindig azt mondta, hogy a hosszú házasság titka, hogy a felek tudjanak együtt változni. Ha az lenne, amit te mondasz, akkor minden kapcsolat tönkremenne néhány éven belül, mert az emberek változnak. Ezt el kell fogadni.
2016. máj. 15. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!