Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a pasimmal, hogy nem szeretnék magassarkút hordani?
Tök jól látod:
"szóval én neki sosem leszek szexi se vonzó, se igazi nő.."
(milyen idétlen alak, de hát ha neki nem te vagy a NŐ, akkor válasszon magának a cipőboltban)
én cipőmániás vagyok, gyönyörködöm a szép drága(magassarkú) cipőkben, de sosem viselném őket utcán, mivel nem tudok benne szépen járni, félek a balesetektől és fontosabb a lábam-lábujjaim egészsége.
egyébként is teljesen hülyére veszik a nőket a rengeteg elvárással, smink, kényelmetlen ruhák, hosszú haj, drága fehérneműk, harisnya, hát nem tudom.
Fordítsuk meg a dolgot: ha egy nőnek olyan az "ideálja", hogy mondjuk a férfi legyen öltönyös, elegáns úriember, ehhez tud vonzódni (a tudatalattink vonzódik egyébként, ezt nem lehet irányítani), és összejön valakivel, aki ilyen, majd a férfi pár hét után elkezd slamposan járni, zokniszandál, stb., akkor a nő nem lenne (joggal) csalódott, hogy ő nem ebbe az emberbe szeretett bele?
Én vállalom, hogy borzasztóan kiakadtam, amikor a párom teljesen megváltoztatta a frizuráját: olyanra, ami nekem nem jön be. Beleszerettem valakibe, erre ő önkényesen megváltoztatta. Jó, nem ábrándultam ki belőle teljesen, nem szakítottam (azért a kérdezőnél sem áll fenn ilyesmi), de igenis jeleztem a csalódottságomat.
Ugyanúgy szeretem, mint eddig, de akkor is vonzóbbnak tartom a régi frizurájával, és attól, hogy ő megváltozott, én nem tudom az ízlésemet hozzá igazítani!
#14! Te akkor nem bele szerettél, hanem a látványába szerettél bele!
Meg hát volt itt említve valami bokatörés is, nem?
# 15: Szövegértés... írtam, ugyanúgy szeretem, de vitathatatlanul jobban vonzódtam hozzá a régi stílusával, és hangot adtam a csalódottságomnak. De vele vagyok és szeretem továbbra is.
Nagyjából erről van szó a kérdező kapcsolatában is, ahogy elnézem, csak kissé fel lett nagyítva a probléma, mintha a párja legalábbis kényszerítené, hogy magassarkút hordjon.
# 18: ebben teljesen egyetértek, gondolom, a kérdező párja sem várja el, hogy a fürdőszobába is magassarkúban tipegjen. Én is el tudom fogadni átmenetileg a párom új frizuráját, de az viszont megijesztett, amikor közölte, hogy neki ez tetszik, és mostantól mindig így akarja hordani.
Én értem, hogy nem attól nő egy nő, stb. stb. De itt egy olyan dologról van szó, ami a kérdező párja számára FONTOS. Az ő értékrendje, ízlése ilyen, és ezt senkinek nincs joga elvitatni!
Ha mondjuk a kérdező párja a hosszú hajhoz vonzódna, azt tekintené nőiesnek és vonzónak, és a kérdező mostantól mindig tüsi hajat szeretne viselni, akkor is ez lenne a vélemény?
Én úgy gondolom, hogy nyilván mindenki maga dönti el, hogy akar kinézni, a saját testünkhöz jogunk van. Ugyanakkor egy párkapcsolatban - legalábbis szerintem - alap, hogy figyelembe veszem a párom igényeit, mert szeretnék neki tetszeni. Ha megdicséri egy ruhámat, akkor azt többször veszem fel, tudván, hogy ezzel örömet okozok neki (és magamnak is, mert begyűjthetem a bókjait).
De itt most kábé úgy néz ki a dolog, hogy dafke nem kell a magassarkú, soha, semmilyen körülmények között, akkor sem, ha neki ez tetszik.
Sz*r a bokám, kb. 10x volt durva ficamom, jelenleg műtétre várok. De fél órára fel tudok venni azért egy magassarkút. Pláne ha a páromnak szeretnék tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!