Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhanám meg hogy tetszek-e a fiúnak?

Figyelt kérdés
vn egy olyan fiú aki nagyon tetszik. hogyan tudhatom meg hogy én tetszek-e a neki? oda menni nem merek sajna... :( nincs sok önbizalmam eléggé félős vok!
2010. ápr. 9. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Pedig ez lenne a leg célravezetőbb. Egyszer erőt kell venni magadon. Hány éves vagy?

Én ilyen lépést először 12 évesen tettem :D

Önbizalmam = volt a nullával - tetszett egy lány odamentem hozzá - elmondtam hogy tetszik nekem és hogy lehet e kölcsönös a dolog :D Persze nemet mondott de az már más dolog :p

10 év telt el, azóta megtanultam hogy kel tálalni a dolgot :))

Valahol el kell Kezdeni . Hajrá

22F

2010. ápr. 9. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon rendes vagy :D Csak olyan ciki ha visszautasítanak :S
2010. ápr. 9. 11:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaa a másik meg hogy nem nagyon szeretnék én futni a fiú után! :) De ha nem figyel rám akkor lehet hogy kéne... xD :D
2010. ápr. 9. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Valahogy szólítsd le. Szemezz vele, mosolyogj rá. Ha felfigyel rád, akkor nyugodtan odamehetsz hozzá valami szöveggel.. vagy ha barátnőddel mentek oda, "szia, mennyi az idő?" vagy bármi sablon szöveggel.. Aztán ha akar valamit, beszélgettek, köszöntök egymásnak, stb
2010. ápr. 9. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:

MEnnyi idős vagy?

Ezzel lényegében nem futsz utánuk, csak megadod a kezdő lökést

22F

2010. ápr. 9. 11:41
 6/8 Andrewka ***** válasza:

Annyi ilyen kérdés van.

Nem tudom mit gondolnak a mai "fiatalok" odamegyek egy emberhez aki tetszik, ő kb még észre sme vett és rázúdítom h tetszik nekem, rosszabb esetben járás/szex ajánlat?

Szemezni kellene, rámosolyogni néha, ha szmebe jön ráköszönni, stb stb Aztán ha kölcsönös a szimpátia és kölcsönösek az ilyen apróságok akkor egyértelmű h te sem vagy közömbös és lehet nyomulni tovább.

22/f

2010. ápr. 9. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:
oké köszi. am 15
2010. ápr. 9. 11:48
 8/8 anonim válasza:
0%
Mond meg neki, hogy leszopnád. Szerintem benne lenne.
2010. ápr. 9. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!